Deppet Deila vurderte å gi seg

- Tvilte på at jeg ville dette.

TØFF START: Celtic-manager Ronny Deila forteller at han begynte å tvile på sitt eget prosjekt under en periode tidligere i sesongen. Nå stormer laget mot tre titler. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
TØFF START: Celtic-manager Ronny Deila forteller at han begynte å tvile på sitt eget prosjekt under en periode tidligere i sesongen. Nå stormer laget mot tre titler. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ronny Deila (39) har fått sving på sitt Celtic-lag og har stø kurs mot ligagullet. Men den tidligere Strømsgodset-treneren innrømmer at det har vært en tøff sesong.

Fiasko i Champions League-kvalifiseringen og en trå start på sesongen gjorde inntrykk - og ifølge skotsk presse vurderte han framtida.

- Det var en periode jeg tvilte på at jeg ville dette. Det føltes litt urettferdig. Jeg har alltid sagt at jeg vil bygge og skape ting. Når du kommer inn og alt handler om resultater, resultater og resultater var det vanskelig å se for seg hvordan jeg skulle takle det, sier Deila ifølge Scottish Express.

Støtte Assistenttrener John Collins, trenerne John Kennedy og Stevie Woods var blant de som hjalp Deila å fjerne tvilen rundt framtida. Også klubbeier Peter Lawwell skal ha bidratt med lovord for å få Deila til å bli.

- Det er ikke noe morsomt hvis alt handler om resultater. Hvis jeg må tenke: «I dag kan jeg ikke gjøre noen feil», så er det ikke noen utvikling. Mentalt er jeg på et veldig bra sted akkurat nå og derfor nyter jeg øyeblikket. Vi har lagt fundamentet og den morsomme delen kan starte ved å bygge relasjoner og få systemet til å fungere enda bedre, sier Deila.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.