Deprimert Owen

Da Michael Owen bomma på straffe mot Southampton ønsket han bare at sesongen skulle være over.

(Dagbladet.no): Den engelske landslagsspissen og kronjuvelen i Liverpool, Michael Owen, er langt nede for tiden. Søndag bommet han på straffe for tiende gang denne sesongen i 2-0-tapet for Southampton. I tillegg bommet han på straffe da Liverpool røyk ut av FA-cupen mot Portsmouth.

- Portsmouth-kampen er et av mine verste øyeblikk noensinne. Jeg var så langt nede at jeg ønsket sesongen var over der og da, sier Owen til BBC.

Han ønsker ikke unnskylde seg for straffebommene, men vet at han er langt unna sin beste form. Men han regner seg likevel som heldig. For situasjonen kunne vært så mye verre.

- Jeg kan tenke meg mange spillere som har det mye verre enn det jeg har. Spillere på lag som ligger på 13. eller 14. plass, og som ikke kna rykke ned eller klare en plass i europacupen.

- Faktisk må det være enda verre om laget kjemper mot nedrykk. Jeg er en av de heldige, sier Owen.

For selv om han er ute av form, syns han det er flott å være i en situasjon hvor laget har alt å spille for. De kan fortsatt klare fjerdeplassen i serien, som gir mulighet til Champions League-spill, og de skal ut i et returoppgjør mot Marseille i Uefa-cupen.

- Jeg spiller ikke fotball fordi jeg må gjøre det, jeg spiller fordi jeg elsker å gjøre akkurat det, forteller Owen.

IKKE NÅ HELLER: Her bommer Michael Owen på straffe mot Southampton. Owen har bommet mye denne sesongen, og innrømmer at han er langt nede.