Eliteserien 2019: Stabæk-Sarpsborg

Der Sarpsborg er nå, blir alt feil

Sarpsborg 2019 forteller alt om hvor smarte Sarpsborg var i 2018. Alt klubben gjorde på denne tida i fjor var riktig.

SÅNN KAN DET GÅ. Fem minutter på overtid utliknet Emil Bohinen til 3-3 for Stabæk. For det første skulle ikke hjemmelaget hatt corneren som utløste målet. For det andre burde Sarpsborg vært idømt frispark et par sekunder før Bohinen skjøt ballen i mål. Men der er Sarpsborg nå, i fotballens blindgate. Det skyldes like mye dem selv som dommeren. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
SÅNN KAN DET GÅ. Fem minutter på overtid utliknet Emil Bohinen til 3-3 for Stabæk. For det første skulle ikke hjemmelaget hatt corneren som utløste målet. For det andre burde Sarpsborg vært idømt frispark et par sekunder før Bohinen skjøt ballen i mål. Men der er Sarpsborg nå, i fotballens blindgate. Det skyldes like mye dem selv som dommeren. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Stabæk-Sarpsborg 3–3 (1–2)

FOR ETT ÅR siden spilte Sarpsborg fotball med flyt, energi og stor selvtillit. Nå ser det ut som om Geir Bakkes mannskap spiller med tvangstrøyer.

NÅR DET MESTE handler om frykten for å tape vil du alltid være i trøbbel. På Nadderud var Sarpsborg livredde for ikke å reise hjem med et resultat. Du så det på lagoppstillingen, du så det på det lave forsvarsspillet, du så det på den manglende kontringsviljen, og du så det da de ledet med to mål.

Og det siste kvarteret ble det ekstremt da Sarpsborg ikke gjorde annet enn å sparke vekk ballen.

Uten tre trekk i laget vil du alltid gi bort initiativ og havne i trøbbel.

Sarpsborgs straff på Nadderud ble 2-3, 3–3 og to tapte poeng.

SALG, SKADER OG litt mangel på marginene som tok dem til himmelen i 2018 har gjort første halvdel av sesongen problematisk for Sarpsborg. Det er en del av hverdagen for en middels stor klubb i norsk fotball. I fjor så alle opp og fram, og snakket om mulighetene som var kommet deres vei gjennom tredjeplassen i 2017.

Nå ser alle at det bare er Strømsgodset som er bak dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer