Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Der Spiegel: - Ronaldo kjøpte seg ut av voldtektsanklage

Oppsiktsvekkende påstander. 

ETTERSPILL: En natt på et hotellrom i Las Vegas har fått etterspill for Cristiano Ronaldo. Her utenfor hotellet til Real Madrid i München denne uka. Foto: NTB Scanpix
ETTERSPILL: En natt på et hotellrom i Las Vegas har fått etterspill for Cristiano Ronaldo. Her utenfor hotellet til Real Madrid i München denne uka. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En amerikansk kvinne hevder hun ble voldtatt på et hotellrom i Las Vegas av Real Madrid-stjerna Cristiano Ronaldo (32).

Ifølge det velrenommerte, tyske magasinet Der Spiegel har han kjøpt seg fri fra anklagene. Bladet hevder Ronaldo har betalt 375.000 dollar - eller rundt 3,2 millioner kroner - for å slippe rettssak.

Voldtekten skjedde angivelig 12. juni 2009. Ronaldo skal ha vært på ferie sammen med svogeren og kusina. På en festkveld traff han angivelig den amerikanske kvinnen i 25-årsalderen.

Luksushotell

De havnet på et rom på luksushotellet Palms Place, skriver Der Spiegel. Der var duoen hele natta.

Ett år seinere skal Ronaldo ha fått et brev fra kvinnen, der hun påstår at hun ble voldtatt.

PAR: Georgina Rodriguez er den nåværende kjæresten til Cristiano Ronaldo. Her bak mørke glass på VIP-plass på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid. Foto: NTB Scanpix
PAR: Georgina Rodriguez er den nåværende kjæresten til Cristiano Ronaldo. Her bak mørke glass på VIP-plass på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Du hoppet på meg bakfra med en hvit krans rundt halsen! Hva ville Gud sagt om dette? skrev hun i brevet, som angivelig var på seks sider.

- Jeg skrek gang på gang: Nei, nei, nei, nei og ba deg slutte. Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv, skriver kvinnen.

Seinskader

Hun skal ha utbrodert hvilke seinskader hun har fått, og anmeldte Ronaldo. Til slutt har kvinnen og Ronaldos advokater - ifølge Der Spiegel - blitt enige om at Real Madrid-stjerna skal betale 3,2 millioner kroner for å slippe tiltale.

Portugiseren benekter påstandene, men ønsket å få saken ut av verden. Via den tyske advokaten Johannes Krejle sier han: «Anklagene er feilaktige og må forkastes i sterkeste ordlag.»

Saken blir nå kjent etter at Der Spiegel har fått tilgang til dokumenter fra Football Leaks.

Bekreftes av logger

Kvinnen skal ha anmeldt voldtekten samme dag som den inntraff. Dette går fram av logger hos politiet i Las Vegas.

Hun navngir ikke Ronaldo, men omtaler ham som en «offentlig person» - en atlet - heter det.

Kvinnen angrer angivelig på at hun inngikk forlik. I brevet til Ronaldo skriver hun:

- Det har nå gått ett år siden du voldtok meg. Jeg håper du har lært noe av den fryktelige feilen du har begått. Ta aldri mer livet av en kvinne som du har tatt livet av meg.

Ronaldo ble pappa i 2010. Ennå er det ikke offisielt hvem som er moren. Han er i dag kjæreste med Georgina Rodriguez.

«NÅDELØS»: Cristiano Ronaldos 2016 ble hans beste år med både Champions League-seier og EM-gull. I dokumentaren får du et unikt innblikk i hvordan Ronaldo ble best i verden. Video: FourFourTwo Vis mer