Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Der traff du bra, Bratseth!

Magne Hoseth besvarte kritikken med drømmescoring.

REAGERTE LYNRASKT: Magne Hoseth møtte Rune Allmenning Jarsteins svake utspill, kastet seg ned for å skyte på direkten, og på halv volley sendte han ballen på utsøkt vis, rett i det tomme buret.Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
REAGERTE LYNRASKT: Magne Hoseth møtte Rune Allmenning Jarsteins svake utspill, kastet seg ned for å skyte på direkten, og på halv volley sendte han ballen på utsøkt vis, rett i det tomme buret.Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

AKER STADION (Dagbladet.no): Molde - Rosenborg 5-0.

- Der traff du bra, Bratseth! utbryter en strålende fornøyd Hoseth etter 5-0 over Rosenborg.

Og tenker på RBK-legendens uttalelser om ham denne uka.

- Magne Hoset er en medgangsspiller. Når det begynner å brenne og butte imot, så ser du han ikke. Han har en veldig god fot og et godt blikk for spillet. Men han bukker altfor lett under når det begynner å butte imot. Det er hans store svakhet, sa Bratseth.

- Jeg skjønner jo som alle andre at dette var et forsøk på å sette meg ut av fatning. Det hadde jo vært artigere for han om det hadde funket, men sånn ble det ikke denne gangen, sier Moldes nummer 10 i kveld, etter å ha ydmyket trønderne.

Ville trykke t-skjorte
Mye tydet også på at Molde-spilleren var relativt sikker på å bevise at nevnte Bratseth tok feil da han etter kampen kunne avsløre at han var i ferd med å trykke opp en t-skjorte med diverse obskøniteter om Bratseth og trøndere da oppfinnsomheten stoppet ham.

- Jeg ville jo stå der med en t-skjorte med DET budskapet trykt på brystet, men jeg endte jo opp med et langt brev som jeg måtte ha stått fem minutter foran kameraet med. Det hadde vel neppe sett så bra ut. Eller hadde det det? sier Hoseth, som koste seg med pressen etter kampen i dag.

Hoseth responderte på beste vis på banen, men etterpå følte han også for å ta et seriøst oppgjør med de siste dagers skyts mot ham.

- Bratseths uttalelser tyder jo kun på ren uvitenhet fra hans side. Jeg kom tilbake til klubben da den lå nede og spilte kanskje mine beste kamper i Molde-trøya den høsten. Selv om vi rykket ned var det aldri på tale å forlate Molde i Adeccoligaen. Så jeg har vært langt nede med Molde og må nå også få lov til å være høyt oppe, sier han.

Etter en utrolig kveld i jazzbyen følte Hoseth også trangen til å dra bibelske sammenligninger med hjemmelagets spill og resultater.

- Vi spiller på ørsmå marginer, men det fungerer. Og når det fungerer føles det som vi går på vannet. Vi går faktisk på vannet!

Har blitt grådig
Den høytsvevende landslagsspilleren stod for en av årets prestasjoner da han klinket ballen i RBK-buret fra nærmere 40 meter direkte fra en Jarstein-klarering.

DRØMMEMÅL: Magne Hoseth var i ekstase etter langskuddscoringen.Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
DRØMMEMÅL: Magne Hoseth var i ekstase etter langskuddscoringen.Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

- Jeg skulle egentlig legge ballen inn i feltet, men jeg har blitt grådig på mine gamle dager, vet du. I dag regnet det gull og det ville jeg være med på, bedyrer den, for dagen, metaforiske Averøyingen.

Og med det kan Hoseth finne senga for kvelden i visshet om at han fortjener en plass på 06.50-flyet fra Molde til Oslo i morgen tidlig.

Nå er det hele Norge som skal få nyte godt av silkefoten. Pass opp Skottland.

JUBELKVELD: Alt gikk veien for Hoseth og Molde mot Rosenborg, og etter kampen var nummer 10 i storform.Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
JUBELKVELD: Alt gikk veien for Hoseth og Molde mot Rosenborg, og etter kampen var nummer 10 i storform.Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media