- Der traff du bra, Bratseth!

Magne Hoseth besvarte kritikken med drømmescoring.

REAGERTE LYNRASKT: Magne Hoseth møtte Rune Allmenning Jarsteins svake utspill, kastet seg ned for å skyte på direkten, og på halv volley sendte han ballen på utsøkt vis, rett i det tomme buret.Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
REAGERTE LYNRASKT: Magne Hoseth møtte Rune Allmenning Jarsteins svake utspill, kastet seg ned for å skyte på direkten, og på halv volley sendte han ballen på utsøkt vis, rett i det tomme buret.Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

AKER STADION (Dagbladet.no): Molde - Rosenborg 5-0.

- Der traff du bra, Bratseth! utbryter en strålende fornøyd Hoseth etter 5-0 over Rosenborg.

Og tenker på RBK-legendens uttalelser om ham denne uka.

- Magne Hoset er en medgangsspiller. Når det begynner å brenne og butte imot, så ser du han ikke. Han har en veldig god fot og et godt blikk for spillet. Men han bukker altfor lett under når det begynner å butte imot. Det er hans store svakhet, sa Bratseth.

- Jeg skjønner jo som alle andre at dette var et forsøk på å sette meg ut av fatning. Det hadde jo vært artigere for han om det hadde funket, men sånn ble det ikke denne gangen, sier Moldes nummer 10 i kveld, etter å ha ydmyket trønderne.

Ville trykke t-skjorteMye tydet også på at Molde-spilleren var relativt sikker på å bevise at nevnte Bratseth tok feil da han etter kampen kunne avsløre at han var i ferd med å trykke opp en t-skjorte med diverse obskøniteter om Bratseth og trøndere da oppfinnsomheten stoppet ham.

- Jeg ville jo stå der med en t-skjorte med DET budskapet trykt på brystet, men jeg endte jo opp med et langt brev som jeg måtte ha stått fem minutter foran kameraet med. Det hadde vel neppe sett så bra ut. Eller hadde det det? sier Hoseth, som koste seg med pressen etter kampen i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer