Derby-manager tryglet om møte med formannen

Fikk det i dag - og ble sparket.

(Dagbladet.no): Derby-manager Billy Davies ønsket seg et møte med styreformann Adam Pearson, fortalte han til dagens utgave av The Sun ifølge Sky Sports.

Laget har tatt stusselige seks poeng på 14 kamper i Premier League i høst, og Davies var ivrig på å styrke stallen i overgangsvunduet i januar.

- Jeg har ikke snakket med styreformannen på tre uker - men det ville vært hyggelig om jeg fikk treffe ham før jul. Jeg har hatt en viss kontakt over telefonen, men vi får se hva som skjer. Får jeg treffe ham denne uka? Det er spørsmålet, men jeg kommer ikke til å be om å få treffe ham, sa Davies.

Det trengte han heller ikke. I dag morges ble han nemlig innkalt til møte med styreformann Pearson, og etter møtet var Davies arbeidsledig.

«Jeg har møtt Billy Davies i dag morges, og vi har blitt enige om - i begge parters beste interesse - at å gå hver vår vei er det riktige å gjøre på dette tidspunktet,» melder Pearson via klubbens hjemmeside.

Altså den pene måten å si det på når man har gitt noen sparken.

SKULLE HOLDT MUNN? Billy Davies maste i dagens utgave av Englands største avis om å få treffe styreformannen. De møttes i dag morges. Nå er Davies arbeidsledig. Foto: Reuters/Scanpix
SKULLE HOLDT MUNN? Billy Davies maste i dagens utgave av Englands største avis om å få treffe styreformannen. De møttes i dag morges. Nå er Davies arbeidsledig. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
FÅ STOLTE ØYEBLIKK:</B> Derby har ikke levert prestasjoner som matcher navnet på hjemmebanen. Her fortviler keeper Stephen Bywater etter et av West Hams fem mål da de besøkte Pride Park for to uker siden.