<strong>FØLTE SEG OVERVÅKET:</strong> José Mourinho var overbevist om at noen i Real Madrid lekket informasjon til andre klubber. Foto:     AFP PHOTO / PATRIK / NTB ScanpixSTOLLARZ
FØLTE SEG OVERVÅKET: José Mourinho var overbevist om at noen i Real Madrid lekket informasjon til andre klubber. Foto: AFP PHOTO / PATRIK / NTB ScanpixSTOLLARZ Vis mer

- Dere er den mest forræderske troppen jeg har hatt i mitt liv

Hevder paranoid Mourinho skjelte ut hele Real Madrid-laget i garderoben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): José Mourinho skal ha vært svært paranoid da han ledet Real Madrid i 2011/12-sesongen. Portugiseren var overbevist om at han hadde en muldvarp i klubben, som ga ut interne opplysninger til andre klubber.

Så langt gikk det, at Mourinho skal ha beordret at hotellet Real Madrid bodde på under sesongen ble undersøkt for skulte mikrofoner - to ganger. Det skriver engelske The Times.

Manageren var så oppsatt på å ha full kontroll, at han ansatte en egen gruppe mennesker som analyserte alt media skrev om ham. Hver morgen skal han ha mottatt en pakke som inneholdt et sammendrag av medieoppslagene.

Ny bok Det kommer fram i en ny bok som heter «The Special One: The Dark side Of José Mourinho», skrevet av Diego Torres.

Boka beskriver også en situasjon som oppstod da noen lekket ut nyheter om Real Madrid-laget før en viktig kamp mot Barcelona i april 2011. Etter kampen lot han spillerne få merke portugisisk vrede.

- Dere er noen forrædere. Jeg ba dere om å ikke snakke med noen om lagoppstillingen, men dere har forrådt meg.

- Det viser at dere ikke er på min side. Dere er noen «sons of bitches» (horesønner). Den eneste vennen jeg har i denne garderoben er Granero (Esteban Granero, tidligere Real Madrid-spiller journ.anm.), og jeg er ikke sikker på om jeg kan stole på ham lenger. Dere har forlatt meg. Dere er den mest forræderske troppen jeg har hatt i mitt liv. Dere er ikke noe mer enn noen «sons of bitches», skal Mourinho ha uttalt i garderoben.

Troen på seier To år seinere gikk han som kjent til Chelsea etter at han tilbrakte tre sesonger i den spanske hovedstadsklubben.

I morgen venter Paris Saint-Germain i London i returoppgjøret i kvartfinalen i Champions League.

- Jeg tror vi vil vinne. Vi kommer til å score mer mål enn dem. Etter de to kampene kan det stå både 4-3 og 5-4, sier Mourinho.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer