Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dere er et publag!

West Ham-formannen slaktet spillerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): West Hams ynkelige innsats mot Chesterfield fikk den vanligvis så sindige West Ham-formannen Terry Brown til å se svart, melder engelske aviser.

Etter 1-2-tapet mot Divisjon 1-klubben Chesterfield i ligacupen - West Hams åttende strake tap - marsjerte Brown inn i garderoben og ga spillerne en real hårføner.

Han skal ha fortalt rystede spillere at klubben hadde sløst bort 16 000 pund (ca. 200 000 norske kroner) for buss og hotellovernatting, når de like gjerne kunne stilt opp med et publag.

Dermed melder han seg inn i klubben til vår tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal, som etter et norsk tap mot Finland i 2000 holdt en lite minneverdig tale under banketten etterpå.

Omdal mente innsatsen var så skammelig at kaptein Henning Berg så seg nødt til å avbryte tordentalen.

- Dere kan spille basketball eller tuba i stedet, brummet Omdal.

Får han sparken?

West Ham-manager Alan Perdew lever farlig etter klubbens katastrofale innledning på sesongen, og er smertelig klar over det selv.

BLE SLAKTET: West Ham er i krise. I går ble de utslått av ligacupen etter 1-2-tap mot lille Chesterfield. I ligaen ligger de nest sist med bare fem poeng på ni kamper. Foto: REUTERS
BLE SLAKTET: West Ham er i krise. I går ble de utslått av ligacupen etter 1-2-tap mot lille Chesterfield. I ligaen ligger de nest sist med bare fem poeng på ni kamper. Foto: REUTERS Vis mer

- Jeg er ikke ute etter å kjøpe meg tid. Enhver manager avhenger av resultatene, og jeg er intet unntak. Jeg er forferdet på fansens vegne. De går hjem og er svært sinte og skuffet, i likhet med oss. Selv om de har vært tålmodige så langt, kommer det snart til å snu om ikke vi finner formen raskt, sier Pardew.

image: - Dere er et publag!