«Dere får gå på NAV, de vil ikke la dere sulte»

Førsund raser etter å ha fått sparken i HamKam - må selge huset.

NEDRYKK TIL 2. DIVISJON: Her sparker HamKams Arnar Førsund til drikkeflasker etter tap mot Hønefoss. Nå er ikke 23-åringen lenger i klubben. Foto: Foto: Cornelius Poppe / Scanpix
NEDRYKK TIL 2. DIVISJON: Her sparker HamKams Arnar Førsund til drikkeflasker etter tap mot Hønefoss. Nå er ikke 23-åringen lenger i klubben. Foto: Foto: Cornelius Poppe / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): HamKam unngikk konkurs, men sesongen 2009 endte like fullt i katastrofe etter nedrykket til 2. divisjon.Nå har klubben sparket fem spillere, til tross for at de hadde kontrakt ut 2010, skriver VG.

En av dem er Arnar Førsund. 23-åringen, med en fortid i VIF, sier han fikk beskjed om å akseptere et lønnskutt på 70 prosent om han ønsket å bli i klubben.

Det var ikke aktuelt for den nybakte faren. Nå har han meldt seg arbeidsledig hos NAV og må selge huset for å greie seg økonomisk.

- Jeg føler meg maktesløs og dårlig behandlet. Vi fikk beskjed om at klubben ikke hadde råd til å beholde oss. Samtidig har klubben økonomi til å hente inn fem nye spillere, samt å resignere avtalene med fem andre. Dette gjør HamKam uten å ta hensyn til de som har et ansettelsesforhold og er under kontrakt med klubben, sier han til VG.

Kan havne i rettenFørsund hevder også de oppsagte spillerne fikk følgende beskjed av HamKam, uten å navngi opphavspersonen:

«Dere får gå på NAV, de vil ikke la dere sulte».

Daglig leder Tor Rullestad sier til avisa at han ikke kan huske å ha sagt noe slikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer