- Dere kan skrive «storkjefta brite nekter å spise sitt eget hår»

Thomas Lane nekter å gjennomføre stuntet.

ANGRER: Thomas Lane er mannen bak løftet om hårspising dersom Mikel mot alle odds skulle finne veien til nettmaskene. Han kan nå avkrefte at det kommer til å finne sted. Foto: Twitter
ANGRER: Thomas Lane er mannen bak løftet om hårspising dersom Mikel mot alle odds skulle finne veien til nettmaskene. Han kan nå avkrefte at det kommer til å finne sted. Foto: TwitterVis mer

(Dagbladet): Forrige uke skjedde det Chelsea-tilhengerne har ventet på i en årrekke og ikke mindre enn 185 kamper. Jon Obi Mikel scoret sitt første Premier League-mål.

TV 2s kommentator Kasper Wikestad oppfordret samtlige som så på til å sjekke utenfor vinduene deres. Kanskje regnet det griser.

Lovte hårspising Men Wikestad var ikke den eneste som hadde vanskelig for å se for seg at denne dagen noen gang ville komme.

I England satt Thomas Lane og fulgte kampen. Han hadde så lite tro på nigerianerens ferdigheter foran mål at han kom med følgende beskjed på Twitter.

- Den dagen Mikel scorer skal jeg barbere hodet og spise håret på en brødskive.

Ikke lenge etter scoret Mikel, noe som ikke gikk ubemerket hen. I løpet av kort tid hadde over 1 500 mennesker retweetet løftet.

- Er du gal? Men de som trodde Lane var mann for sitt ord blir dessverre skuffet. Til Dagbladet kom han i dag med følgende beskjed:

- Ha-ha, er du gal, kompis? Alle vil ha glemt det om en uke, mens jeg ville vært skallet i flere måneder. Beklager for at jeg skuffer dere, men det skjer ganske enkelt ikke.

Lane var likevel ikke snauere enn at han kom med et eget tittelforslag dersom det likevel skulle bli en artikkel av opptrinnet.

- Dere kan skrive «Storkjefta brite nekter å spise sitt eget hår». Jeg vil heller ha et hode med vakkert hår og at halve verden rakker ned på meg for det, enn å gå rundt skallet på grunn av en vits på min egen bekostning, sier Lane.

Kan hende er han mer forsiktig med løfter om fremtiden, men hvem vet. Kanskje kommer det en tweet i morgen formiddag som inneholder ordene «Torres», «hår» og «scoring». Tiden vil vise.