VIL IKKE SI ALT: Kenny Dalglish sier han ikke kan fortelle den hele sannheten om hva som skjedde i Suarez-høringen av frykt for å skaffe Liverpool mer trøbbel. Her under kampen mot Manchester City i går kveld. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
VIL IKKE SI ALT: Kenny Dalglish sier han ikke kan fortelle den hele sannheten om hva som skjedde i Suarez-høringen av frykt for å skaffe Liverpool mer trøbbel. Her under kampen mot Manchester City i går kveld. Foto: Andrew Yates, AFP/ScanpixVis mer

- Dere kjenner ikke til alt som skjedde under høringen

Dalglish hevder viktig info er utelatt i Suarez-dommen.

(Dagbladet): Liverpool valgte i går ikke å anke straffen mot Luis Suarez, men gikk samtidig kraftig til angrep på FA for prosessen som førte til åtte kampers utestengelse for uruguayaneren for rasisme mot Patrice Evra.

- Det er vår sterke overbevisning at FA og panelet konstruerte en svært subjektiv sak mot Luis Suarez, basert på en anklage som var grunnløs, skrev klubben i en uttalelse på hjemmesiden sin.

Naturlig nok førte dette til flere spørsmål om Suarez-saken enn om selve kampen da manager Kenny Dalglish møtte pressen etter 0-3-tapet mot Manchester City i går kveld.

- Farlig og uheldig Men han ville ikke - eller kunne ikke - utdype hva det konkret er klubben mener var feil i høringen, eller som ikke kom med i den 115 sider lange rapporten.

- Det er mange ting vi gjerne ville fortalt, og mye vi kunne sagt, men da vil vi bare skaffe oss selv problemer. Vi prøver ikke å være unnvikende - vel, vi er unnvikende fordi vi ikke liker å skape problemer for oss selv. Men vi vet hva som har foregått. Vi vet hva som ikke står i rapporten, og det er viktig for oss, sa Dalglish under pressekonferansen som er gjengitt ord for ord av The Guardian.

Seinere i intervjurunden penset Dalglish tilbake på det han mener ikke er kjent fra høringen. Han var i gang med å forklare hvorfor klubben og lagkameratene har fortsatt å forsvare Suarez på tross av at han er dømt, da han la til:

- Jeg synes det er veldig farlig og uheldig at dere ikke egentlig kjenner til alt som skjedde under høringen. Jeg er ikke klar, og kan ikke si det, men jeg sier bare at det er virkelig uheldig at dere ikke fikk høre det. Det er alt jeg sier.

- Kan ikke være åpne En reporter fulgte opp med å spørre hva Dalglish hadde å tape på å fortelle hva han egentlig snakker om, i og med at klubben allerede har opinionen mot seg i synet på denne saken.

- Det er opp til klubben å avgjøre hva de ønsker å gjøre.

KAN MØTES IGJEN I FEBRUAR: Liverpools Luis Suarez må sone åtte kampers karantene for det han skal ha sagt til Patrice Evra i kampen mot United i oktober. Suarez kan gjøre comeback mot nettopp United 11. februar. Foto: Lindsey  Parnaby, EPA/Scanpix
KAN MØTES IGJEN I FEBRUAR: Liverpools Luis Suarez må sone åtte kampers karantene for det han skal ha sagt til Patrice Evra i kampen mot United i oktober. Suarez kan gjøre comeback mot nettopp United 11. februar. Foto: Lindsey Parnaby, EPA/Scanpix Vis mer

- Men om du har noe å si, så kan du vel bare si det - for alternativet er at dere bare gjør det verre for dere selv?

- Jeg tror ikke vi gjør det verre for oss selv, jeg synes bare at det er uheldig at vi ikke kan være mer åpne. Det er det som er uheldig, sa Dalglish.

Mulig retur mot United Suarez er nå i gang med soningen av karantenen, og det kan bli bortekampen mot nettopp Patrice Evra og Manchester United 11. februar som blir den første han spiller etter endt soning.

Det bekymrer ikke Dalglish - tvert imot:

- Jeg vil bare være sjeleglad for å ha ham tilbake, sier Dalglish.