Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Dere så vel det, alle sammen?

Pato trosset pressesjefen og røpet hvem målgesten var rettet mot.

PATOS: Milan-spiss Alexandre Pato var den store spilleren i derbyet mot Inter, og scoret to ganger. Etterpå feiret han med dattera til sjefen.Foto: SCANPIX/EPA/MATTEO BAZZI
PATOS: Milan-spiss Alexandre Pato var den store spilleren i derbyet mot Inter, og scoret to ganger. Etterpå feiret han med dattera til sjefen.Foto: SCANPIX/EPA/MATTEO BAZZI Vis mer

(Dagbladet): Alexandre Pato var den store spilleren da Milan i går tok føringen i Serie A med en knallsterk 3-0-seier over erkerival Inter på San Siro.

Pato scoret to av de tre målene, og feiret det første allerede etter 42 sekunder, med et fast grep om drakta over hjertet og klubbemblemet, og med blikket rettet mot VIP-tribunen.

Der satt tilfeldigvis Barbara Berlusconi, datter av Milan-eier Silvio, som Pato nylig litt nølende bekreftet er blitt kjæresten hans.

Etter kampen ville selvfølgelig en journalist med tabloidnese vite om målgesten var rettet mot noen spesiell person - da grep ifølge Expressen pressesjef Giuseppe Sapienza inn med et kjapt:

- Her snakker vi om fotball.

Men det stoppet ikke Pato, som brøt ut i en liten latter og ga det avslørende svaret:

- Dere så vel det, alle sammen.

Feiret på Seedorfs restaurant
Pato (21) bekreftet nylig  i et intervju med Vanity Fair at han er sammen med Barbara Berlusconi (26), datter av Italias statsminister og altså Milan-eier Silvio Berlusconi.

26-årige Barbara involveres stadig mer i driften av storklubben, og sees på som en mulig ny Milan-president.

FIKK MÅLET: Barbara Berlusconi (venstre) var selvfølgelig på plass på San Siro, og fikk dedikert Patos ene mål.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefano Rellandini
FIKK MÅLET: Barbara Berlusconi (venstre) var selvfølgelig på plass på San Siro, og fikk dedikert Patos ene mål.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefano Rellandini Vis mer

I natt feiret de to ifølge Aftonbladet sammen på Clarence Seedorfs restaurant Fingers i Milano, med god grunn, etter at Alexandre Pato skjøt scudettoen litt nærmere å ende opp på San Siro.

Cassano bøtelegges
Bidro gjorde også Antonio Cassano, men jubelkvelden får et litt tristere utfall for ham til slutt.

Cassano satte inn Milans tredje mål fra straffemerket, og pådro seg gult kort ved å feire uten drakt. Ikke lenge etter fikk han enda et gult kort, og dermed må han stå over neste kamp mot Fiorentina.

Det liker visst Silvio Berlusconi dårligere enn at Milan-stjerner går ut med dattera hans.

- Presidenten er ikke glad for Cassanos utestengelse. At man takler en spiller er en sak, det skjer i fotball, men det går ikke an å forstå hvorfor han måtte ta av seg drakta, sier visepresident Adriano Galliani, ifølge Expressen.

- Han kommer til å få høye bøter, sier Galliani.

PS! Svenske aviser er forøvrig opptatt av Zlatan Ibrahimovic også i dag, selv om svensken ikke spilte for Milan i går. Zlatan sonet karantene i derbyet, men det vekker oppsikt at han ikke var tilstede for å følge kampen i det hele tatt.

STRAFFES: Når vi er inne på patos - da er det vanskelig å komme utenom Antonio Cassano. Han scoret, klarte ikke å beholde drakta på, ble utvist, og får trolig bøter av Milan-ledelsen.Foto: SCANPIX/AFP/ GIUSEPPE CACACE
STRAFFES: Når vi er inne på patos - da er det vanskelig å komme utenom Antonio Cassano. Han scoret, klarte ikke å beholde drakta på, ble utvist, og får trolig bøter av Milan-ledelsen.Foto: SCANPIX/AFP/ GIUSEPPE CACACE Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media