VANSKELIG UTGANGSPUNKT: Arsenal og manager Arsene Wenger deppet etter 1-3 mot Bayern Munchen i går. Foto:     AFP PHOTO / GLYN KIRK
VANSKELIG UTGANGSPUNKT: Arsenal og manager Arsene Wenger deppet etter 1-3 mot Bayern Munchen i går. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRKVis mer

- Dere viser ingen respekt

Rasende Wenger etter Bayern-tap.

Arsenal - Bayern Munchen 1-3

(Dagbladet): Arsenal har en vanskelig oppgave foran seg og må snu 1-3 i returkampen mot Bayern Munchen for å avansere til kvartfinale i Champions League.

Etter nederlaget på hjemmebane i går, gikk en tydelig frustrert Arsenal-manager Arsene Wenger i garderoben, uten å takke Bayern-sjef Jupp Heynckes for kampen.

På pressekonferansen etterpå, raste Wenger.

- Dere viser ingen respekt. Jeg forventer at dere kommer med riktig informasjon. Derfor blir jeg sint, sa Wenger, til den fremmøtte pressen.

Arsenal-treneren var også irritert på enkelte journalister på pressekonferansen før kampen.

Bayern Munchen-manager Heynckes var ordknapp etter Wengers oppførsel.

- Jeg har ikke sett ham ennå, uttalte han til London Evening Standard ifølge Expressen.

Wenger har likevel ikke gitt opp alt håp før returkampen.

- Det blir vanskelig, men vi skal forsøke å gjøre det umulige mulig. Vi må dra dit, spille som vi gjør hjemme og forsøke å endre resultatet.

- Fansen vår var fantastisk i kveld, så jeg er veldig skuffet over at vi ikke kunne gi dem hva de ønsket, fortsatte Wenger.

I dag møtes Milan - Barcelona og Galatasaray - Schalke til lagenes første kamp i åttendelsfinalen i årets Champions League.