Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Derek snytt for straffe

BERLIN (Dagbladet): TSV München 1860-Borussia Dortmund 1-3. Jan Derek Sørensen (29) ble snytt for rundens klareste straffespark. Erik Mykland (30) leverte et par lekre pasninger og ble muligens også lurt for straffe da han var på plass igjen etter to måneders skadeavbrekk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fjernsynsopptakene som ble sendt gjentatte ganger i går kveld, levnet ingen tvil om at Sørensen skulle hatt straffespark da han ble både lagt i bakken og holdt på femmeteren av 1860s belgiske forsvarer Didier Dheedene i første omgangs siste minutt.

Fortvilt, men forgjeves forsøkte nordmannen å appellere til dommeren. Heller ikke Dortmund-trener Matthias Sammers raseriutbrudd på benken kunne skaffe rettferdighet.

Scorer ikke

Forgjeves var også et par andre forsøk fra Sørensen, som nå har spilt snart ett år i Dortmund uten å komme på scoringslista.

For enkelte tyske fotballkommentatorer er det et mysterium at spilleren som nesten alene senket nettopp Dortmund, mens hans spilte Champions League for Rosenborg, ennå ikke har slått ut i full blomst i sitt eksil i Tyskland.

Erik Myklands pasning til Thomas Hässler, som skrudde ballen i vinkelen fra nesten 30 meter, ga den eneste scoringen som det var verdt å juble for på Münchens Olympiastadion. For kampen var gudsjammerlig kjedelig trass i de fire målene. Dortmunds tre mål kom etter tabber fra 1860-spillerne og på en hardt dømt straffe.

Myggen kvestet

München-fansen hadde store forventninger med Myggen tilbake på laget etter leddbåndskaden. Han kjempet til han så det gule kortet, leverte et et par nydelige pasninger og kunne fått straffespark da han i andre omgang ble kvestet av en motspiller.

Hele Norges coronakart