Derek tilbake - Strand usikker

Siste nytt foran 9. runde. Sjekk lista!

Bodø/Glimt - Fredrikstad

Bodø/Glimt (tabellplassering: 8): Cato Hansen er ute med karantene. Christian Berg ble operert i et kne i Oslo denne uken og er ute i seks uker. Jan Egil Brekke uaktuell. Kristoffer Paulsen i trening igjen etter sykdom, men er usikker. Aasmund Bjørkan usikker med akillesproblem, Stig Johansen er også usikker.

Fredrikstad (14): Tor Trondsen spilte ti minutter i cupkampen mot Sarpsborg og er garantert med i troppen mot Glimt. Sannsynligvis starter midtstopperen på benken.

 • Tilsvarende kamp i fjor: Ikke i samme divisjon. Hoveddommer: Kjetil Sælen, Arna-Bjørnar.

  Ham-Kam - Lillestrøm


  Ham-Kam (3): Forvarsklippen Peter Sørensen fremdeles usikker. Langtidsskadde Vegar Bjerke og Rune Buer Johansen er ikke aktuelle.

  Lillestrøm (10): Magnus Powell er den eneste som definitivt ikke er spilleklar. Stiller trolig med samme mannskap som rundspilte Lillehammer i cupen onsdag.

 • Tilsvarende kamp i fjor: Ikke i samme divisjon. Hoveddommer: Tommy Skjerven, Kaupanger.

  Lyn Oslo - Brann


  Lyn Oslo (5): Jan-Derek Sørensen er tilbake i trening og høyaktuell igjen. Steven Lustü har også så vidt begynt å trene igjen, men statusen rundt ham er mer uklar.

  Brann (7): Martin Knudsen er skadd og spiller ikke. Robbie Winters, Erlend Hanstveit og Helge Haugen trente alle fredag, og trenerduoen Mons Ivar Mjelde og Espen Steffensen håper alle er spilleklare til mandag.

 • Tilsvarende kamp i fjor: 0-0. Hoveddommer: Stig-Rune Krokdal, Levanger.

  Stabæk - Viking


  Stabæk (9): Mads Jørgensen er det store usikkerhetsmomentet. Veigar Pall Gunnarson spilte 2. omgang i cupkampen mot Ullensaker/Kisa og er med i troppen. Ellers alle disponible.

  Viking (12): Det skal tas nye bilder av Brede Paulsen Hangeland 1. juni. Da vil det også være mer klart når midtstopperen er tilbake igjen. Mads Timm trente fredag, er fortsatt usikker, men sannsynligvis med i troppen mot Stabæk.

 • Tilsvarende kamp fjor: 0-2. Hoveddommer: Espen Berntsen, Vang.

  Tromsø - Vålerenga


  Tromsø (1): Steinar Nilsen er ute med tre gule kort. Ellers ser det meste rosenrødt ut i ishavsbyen tre dager før kampen mot Vålerenga.

  Vålerenga (4): Pa Dempo Touray er fortsatt skadd og må overlate keeperplassen til Øyvind Bolthof igjen. Ronny Døhli er heller ikke klar denne gangen.

 • Tilsvarende kamp i fjor: 1-1. Hoveddommer: Per Ivar Staberg, Harstad.

  Sogndal - Rosenborg


  Sogndal (13): Tommy Øren blir neppe spilleklar. Raoul Kouakou fikk undersøkt kneet sitt fredag, og statusen foran mandagen er uklar. Også Alexander Ødegaard fikk seg en smell i cupkampen mot Eidsvold Turn og er usikker.

  Rosenborg (6): Torjus Hansén er ute med en lyskestrekk i flere uker framover. Roar Strand er usikker med en muskelskade i låret, men trente fredag.

 • Tilsvarende kamp i fjor: 1-1. Hoveddommer: Terje Hauge, Olsvik.

  Spilles tirsdag: Odd Grenland - Molde.

  (NTB)

USIKKER:</B> Roar Strand sliter med en muskelskade før møtet med Sogndal. Torjus Hansén er definitivt ute.