Derfor ba flau Demidov om unnskyldning

- Det skulle bare mangle.

SARPSBORG (Dagbladet): Brann ble ydmyket 3-0 mot Sarpsborg i går kveld. Da gikk Brann-debutant Vadim Demidov (27) bort og beklaget til fansen som hadde reist 600 km.

- Jeg gikk bort og sa unnskyld til supporterne. Det skulle bare mangle, da de reiser helt hit og vi spiller så elendig. Det er flaut, sier Demidov etter 0-3 i sin første Brann-kamp.

Brann ble til tider rundspilt av et friskt Sarpsborg-lag. Spisstalentet Aaron Samuel (19) scoret to ganger fra straffemerket og ble kampens store spiller.

Det var en skuffet Demidov som møtte pressen etter sin første kamp i Brann-trøya.

Preget - Det er ikke bra i det hele tatt. Vi taper fullt fortjent. Det sitter i hodet på spillerne og vi må stå opp. Vi står ikke sammen som lag og dribler litt én og én. Vi gjør ikke som treneren sier og vi virker litt preget av at Tippeligaen faktisk er i gang, sier Demidov.

Demidov var blant annet sløv og laget straffespark i annen omgang etter en unødvendig takling.

Til tross for en marerittstart på bortebane, tror Demidov på en svært god Brann-sesong.

SKUFFET: Sarpsborgs tomålsscorer Aaron Samuel Olanare gir Branns Vadim Demidov en hjelpende hånd.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
SKUFFET: Sarpsborgs tomålsscorer Aaron Samuel Olanare gir Branns Vadim Demidov en hjelpende hånd. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

- Vi kan fortsatt vinne ligaen. Det har skjedd større mirakler før. Vi må ta lærdom av dette tapet. Vi har et lag som ikke er vant til ambisjoner, men jeg ser disse gutta på trening hver dag og vet hvor gode vi kan være, sier Demidov.

- Undervurderte dere Sarpsborg?

- Nei, absolutt ikke. Det må heller være vi som overvurderte vårt eget spill, sier Demidov med et smil.

Brann-stopperen gifter seg med forloveden Christina Vukicevic i juni til sommeren, men fotballproffen ville ikke snakke om det kommende bryllupet.

- He-he, ja. Nå vil jeg bare snakke om fotball. Det får vi ta senere, sier Demidov lurt.

SKUFFET: Vadim Demidov om Brann-debuten.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SKUFFET: Vadim Demidov om Brann-debuten. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Også Brann-keeper Piotr Leciejewski deppet.

- Vi må si unnskyld til Brann-fansen som reiste hit for å se på oss. Jeg er flau og skammer meg. Vi var ikke i nærheten av å prestere godt nok, sier Leciejewski.

Hyller Samuel Sarpsborg-trener Brian Deane roste tomålsscorer Aaron Samuel etter den gode starten.

- Aaron kan komme seg til en storklubb. Men han trenger fortsatt tid her i Sarpsborg. Han er ikke klar for det neste steget ennå, men det vil komme. Han kan bli så god han bare vil. Han vil fortsette å score for oss, sier trener Brian Deane.

Spissen selv ønsker en karriere på fotballens øverste hylle.

- Jeg tenker ikke så mye på å bli toppscorer. Jeg vil bare score så mange som mulig, sier Samuel.

- Hva er drømmen din?

- Jeg drømmer om å spille i en storklubb. I Spania eller England, kanskje. Real Madrid, Chelsea er drømmen. Jeg vil spille på høyest mulig nivå. En dag vil jeg spille for Bayern Munchen, sier Samuel med et smil.

Brann-trener Rikard Norling fikk en elendig start med 3-0 i sin første kamp på trenerbenken.

- Sarpsborg spilte bra og fortjente seieren. Vi må analysere tapet og se hva vi gjorde feil, sier Brann-trener Rikard Norling.