HETT: Superstjernen Nikola Karabatic endte i en  krangel med Bjarte Myrhol og norske spillere etter kampen.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
HETT: Superstjernen Nikola Karabatic endte i en  krangel med Bjarte Myrhol og norske spillere etter kampen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer

Håndball-VM:

Derfor barket Norge og Frankrike sammen etter kampen: - Vi kan ikke tillate alt

Hett i Nantes.

(Dagbladet): Norge tapte mot Frankrike i håndball-VM og det ble hett i sluttsekundene da dommerne Majid Kolahdouzan og Alireza Mousaviyan blåste av kampen.

Rett etter kampslutt røk flere spillere i tottene på hverandre.

Blant annet Bjarte Myrhol ble tydelig forbanna:

- Sander (Sagosen) kommer i en liten klinsj. Det er temperamentet fra Groruddalen som kommer fram. Det er ikke OK at (franske) spillere som har sittet 60 minutter på benken skal komme inn og dytte. Vi må stå fram for våre egne spillere. Vi kan ikke tillate alt, sier Myrhol til TV 2.

Andre forteller:

- Det er sånn som skjer i kampens hete. Dommerne har ikke kontroll på kampen. Jeg ser at det er litt småbråk og jeg tenkte at jeg må ordne opp, sier Kent Robin Tønnesen til TV 2.

Sander Sagosen oppsummerer:

- Sånn er gamet. Jeg vil vinne for Norge. De vil vinne for Frankrike. Frankrike er på hjemmebane, er revansjesugne og vil vinne, sier Sagosen.

Nikola Karabatic forteller:

- Bjarte (Myrhol) var litt opprørt. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg ville bare takke for kampen. Slik er håndball, sier Karabatic til TV 2.