Derfor beholder José Mourinho aldri trofeene sine

Kastet medalje til liten gutt: - Forestill deg hva jeg gjør med medaljene jeg får når jeg taper.

HELDIG GUTT: En ung Arsenal-supporter fikk medaljen til José Mourinho. Manageren fikk den som trøst etter tapet for Arsenal i Community Shield. Foto: Andrew Couldridge/Reuters/NTB Scanpix
HELDIG GUTT: En ung Arsenal-supporter fikk medaljen til José Mourinho. Manageren fikk den som trøst etter tapet for Arsenal i Community Shield. Foto: Andrew Couldridge/Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Chelsea-manager José Mourinho liker ikke å tape, og han liker heller ikke å motta «bevis» for at han har tapt. Derfor kastet portugiseren like godt medaljen han fikk etter gårsdagens tap mot Arsenal på tribunen.

Etter å ha takket flere av Arsenal-spillerne for kampen, gikk han mot Chelsea-garderoben. Like før han gikk inn i tunnellen slengte han esken med medaljen i elegant opp på tribunen. Og den heldige mottakeren på andre siden av gjerdet var en ung gutt.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer