Derfor betydde klemmen ekstra mye: - Vi er mer enn bare venner

Forteller Kristiansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bildet av danske Kristina Kristiansen som trøstet svenske Nathalie Hagman etter gårsdagens VM-kamp mellom våre naboer har fått mye oppmerksomhet.

De to er tidligere lagvenninner i den danske klubben Team Tvis Holstebro. Svenskene tapte åttedelskampen, og etter kampen satte danske Kristiansen seg ned for å trøste venninna, og ga henne en skulder å gråte på.

Mer enn venner Nå skriver danske BT at de to spillerne er mer enn bare venner, noe Kristiansen bekreftet overfor lokalavisa Folkebladet Lemvig i november.

- Vi er ikke kjærester. Men vi har det fint sammen, og er glade i hverandre. Så tar vi det som det kommer, men vi er litt mer enn bare venner, fortalte Kristina Kristiansen åpenhjertig til Folkebladet Lemvig.

Mens Kristiansen i dag spiller i Nykøbing Falster, spiller Nathalie Hagman fortsatt i Team Tvis Holstebro. Dansken lar seg ikke skremme av avstanden.

- Det er lett å få det til å fungere. Det er irriterende når vi ikke kan møtes, men så er jo ikke Danmark så stort, sier den danske håndballspilleren.

La ut kyssebilde Selv om håndballspillerne ikke bekrefter at de er i et forhold, legger ingen av de skjul på sin kjærlighet til hverandre i sosiale medier - deriblant postet Kristiansen bilde av at de kysset tidligere i høst på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer