Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Derfor betydde klemmen ekstra mye: - Vi er mer enn bare venner

Forteller Kristiansen.

(Dagbladet): Bildet av danske Kristina Kristiansen som trøstet svenske Nathalie Hagman etter gårsdagens VM-kamp mellom våre naboer har fått mye oppmerksomhet.

De to er tidligere lagvenninner i den danske klubben Team Tvis Holstebro. Svenskene tapte åttedelskampen, og etter kampen satte danske Kristiansen seg ned for å trøste venninna, og ga henne en skulder å gråte på.

Mer enn venner Nå skriver danske BT at de to spillerne er mer enn bare venner, noe Kristiansen bekreftet overfor lokalavisa Folkebladet Lemvig i november.

- Vi er ikke kjærester. Men vi har det fint sammen, og er glade i hverandre. Så tar vi det som det kommer, men vi er litt mer enn bare venner, fortalte Kristina Kristiansen åpenhjertig til Folkebladet Lemvig.

Mens Kristiansen i dag spiller i Nykøbing Falster, spiller Nathalie Hagman fortsatt i Team Tvis Holstebro. Dansken lar seg ikke skremme av avstanden.

- Det er lett å få det til å fungere. Det er irriterende når vi ikke kan møtes, men så er jo ikke Danmark så stort, sier den danske håndballspilleren.

La ut kyssebilde Selv om håndballspillerne ikke bekrefter at de er i et forhold, legger ingen av de skjul på sin kjærlighet til hverandre i sosiale medier - deriblant postet Kristiansen bilde av at de kysset tidligere i høst på Instagram.

Danskene festet tidlig et grep om kampen i Herning i går kveld, og slapp aldri svenskene så tett innpå seg at det ble virkelig spennende.

Ved kampslutt viste måltavla 26-19, og jubelen brøt ut blant de over 12 000 frammøtte i storhallen.

Danmark møter Romania i kvartfinalen.

RØRENDE: Bildet av Kristina Kristiansen som trøster Nathalie Hagman etter at Sverige røk ut av VM har fått stor oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix
RØRENDE: Bildet av Kristina Kristiansen som trøster Nathalie Hagman etter at Sverige røk ut av VM har fått stor oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media