Derfor ble Dorsin rundlurt av Sidney Sam

RBK-kapteinen forklarer.

SMART: Leverkusen-unggutt Sidney Sam utnyttet Mikael Dorsins nøling etter fire minutter, og ga hjemmelaget drømmestarten.Foto: SCANPIX/AFP/PATRIK STOLLARZ
SMART: Leverkusen-unggutt Sidney Sam utnyttet Mikael Dorsins nøling etter fire minutter, og ga hjemmelaget drømmestarten.Foto: SCANPIX/AFP/PATRIK STOLLARZVis mer

||| LEVERKUSEN(Dagbladet):  Bayer Leverkusen - Rosenborg 4-0.

Rosenborg fikk en verst tenkelig start på kampen mot Bayer Leverkusen.

Mikael Dorsin sovnet i forsøket på å kontrollere en langball, og lot Sidney Sam servere Patrick Helmes til 1-0 allerede etter fem minutter.

Etter kampen tar kapteinen all skyld for det ødeleggende baklengsmålet.

- Det kommer en langball som er ganske dårlig, og jeg tror at vingen skal stoppe opp fordi den er så dårlig, og at jeg bare kan ta den ned. Men så kommer han på innsiden. Det er dårlig av meg, sier svensken til Dagbladet.

Ble studert og lurt
Adresseavisens journalist forteller at Sidney Sam hadde studert Dorsin på forhånd, og at han hadde planlagt på forhånd å utnytte hurtigheten sin til å ta svensken på fart - nettopp i slike situasjoner.

- Ja, det er jo smart av ham. Han var bra, sier Mikael Dorsin.

Rosenborg forsøkte å heve seg etter den tidlige smellen, men fikk enda en på trynet. Og etter pause to til.

- Jeg tar skylda for det første målet, men ikke for hele kampen. Det er klart at mål preger kamper, men vi sliter med mye i dag, sier Mikael Dorsin.

Det er Steffen Iversen helt enig i.

Må ta tak
- Vi slipper inn altfor mange mål, mister ballen altfor mye, og gjør altfor mange feil. Det er synd at så mange feil skal skje i samme kamp, sier Iversen.

- Hvordan oppsummerer du 0-4 for Leverkusen?

- Det er altfor dårlig. Jeg synes ikke de er så gode heller, men vi gjør det lett for dem. Det tidlige målet er tøft, men det sier mer om oss at vi ikke klarer å løfte oss. Vi må ta tak i oss selv, sier Ivers til Dagbladet.

- Leverkusen er et lag vi skal slå på hjemmebane, fastslår spissen.

RESULTATET: Patrick Helmes satte enkelt inn 1-0. Foto:Bjørn Langsem/Dagbladet .
RESULTATET: Patrick Helmes satte enkelt inn 1-0. Foto:Bjørn Langsem/Dagbladet . Vis mer