<strong>KOMMER ETTER:</strong> Paul Pogba kommer til å slutte seg til Manchester Uniteds treningsleir i Dubai på et seinere tidspunkt. Foto: Reuters/Jason Cairnduff
KOMMER ETTER: Paul Pogba kommer til å slutte seg til Manchester Uniteds treningsleir i Dubai på et seinere tidspunkt. Foto: Reuters/Jason Cairnduff Vis mer

Paul Pogba ble hjemme da United reiste til Dubai

Derfor ble Pogba igjen hjemme da United satte kursen mot Dubai

Skal få behandling for en skade hjemme i Manchester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Paul Pogba har vært en av de viktigste spillerne for Ole Gunnar Solskjærs Manchester United i det tøffe romjulsprogrammet.

Nå mister han imidlertid Solskjærs mye omtalte Dubai-tur.

Manchester United melder søndag at superstjerna ikke er med, da han fortsatt sliter etter at han fikk seg en trøkk i kampen mot Newcastle.

- Han blir igjen i Manchester for behandling, men kommer til å slutte seg til lagkameratene i Dubai snart, opplyser klubben.

Solskjær og A-laget dro til Dubai etter seieren mot Reading i FA-cupen lørdag.

Kritikk

Treningsreisen varer i fire dager.

- Det gir oss tid til å jobbe med formen og trene hardt. Så hvis noen av spillerne tror det er en ferie, tar de helt feil. Vi er der for å holde sammen, jobbe hardt med det fysiske og selvfølgelig se fram mot Tottenham-kampen, sier Solskjær til klubbens hjemmeside.

Ifølge Daily Mail skal laget bo på et femstjerners hotell i Emiratene, og Solskjær ser på det som en mulighet til å bli bedre kjent med spillergruppa i varme omgivelser. Laget dro også til Dubai på samme tid i fjor, da under José Mourinhos ledelse.

Dubai er den største byen i De forente arabiske emirater, og har kommet under kritikk for brudd på menneskerettighetene ved gjentatte anledninger.

Unngikk spørsmål

Dagbladet har stilt Manchester United en rekke spørsmål rundt forholdene i Dubai og om de ser noen problemer ved å reise dit.

Ingen av disse ble besvart, men klubben sendte et generelt svar på hvorfor de har valgt å dra til Dubai.

Solskjær har hatt en fantastisk start i managervikariatet, og har vunnet alle fem kampene. Til helga står derimot Tottenham på motsatt banehalvdel, og det er ventet at det blir selve ilddåpen for United.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer