KOMMER ETTER: Paul Pogba kommer til å slutte seg til Manchester Uniteds treningsleir i Dubai på et seinere tidspunkt. Foto: Reuters/Jason Cairnduff
KOMMER ETTER: Paul Pogba kommer til å slutte seg til Manchester Uniteds treningsleir i Dubai på et seinere tidspunkt. Foto: Reuters/Jason CairnduffVis mer

Paul Pogba ble hjemme da United reiste til Dubai

Derfor ble Pogba igjen hjemme da United satte kursen mot Dubai

Skal få behandling for en skade hjemme i Manchester.

Paul Pogba har vært en av de viktigste spillerne for Ole Gunnar Solskjærs Manchester United i det tøffe romjulsprogrammet.

Nå mister han imidlertid Solskjærs mye omtalte Dubai-tur.

Manchester United melder søndag at superstjerna ikke er med, da han fortsatt sliter etter at han fikk seg en trøkk i kampen mot Newcastle.

- Han blir igjen i Manchester for behandling, men kommer til å slutte seg til lagkameratene i Dubai snart, opplyser klubben.

Solskjær og A-laget dro til Dubai etter seieren mot Reading i FA-cupen lørdag.

Kritikk

Treningsreisen varer i fire dager.

- Det gir oss tid til å jobbe med formen og trene hardt. Så hvis noen av spillerne tror det er en ferie, tar de helt feil. Vi er der for å holde sammen, jobbe hardt med det fysiske og selvfølgelig se fram mot Tottenham-kampen, sier Solskjær til klubbens hjemmeside.

Ifølge Daily Mail skal laget bo på et femstjerners hotell i Emiratene, og Solskjær ser på det som en mulighet til å bli bedre kjent med spillergruppa i varme omgivelser. Laget dro også til Dubai på samme tid i fjor, da under José Mourinhos ledelse.

Dubai er den største byen i De forente arabiske emirater, og har kommet under kritikk for brudd på menneskerettighetene ved gjentatte anledninger.

Unngikk spørsmål

Dagbladet har stilt Manchester United en rekke spørsmål rundt forholdene i Dubai og om de ser noen problemer ved å reise dit.

Ingen av disse ble besvart, men klubben sendte et generelt svar på hvorfor de har valgt å dra til Dubai.

Solskjær har hatt en fantastisk start i managervikariatet, og har vunnet alle fem kampene. Til helga står derimot Tottenham på motsatt banehalvdel, og det er ventet at det blir selve ilddåpen for United.