Derfor blir det mer moro

TRONDHEIM (Dagbladet): Tre uker etter borteflausen mot Galatasaray får du her fem grunner til at Rosenborg-moroa i Mesterligaen likevel fortsetter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Overskuddet

  • Rosenborg har hatt tre uker med trening og fri - og uten avgjørende fotballkamper. Riktig nok har både dårlig vær og fire RBK-spillere på Egypt-tur amputert deler av treningsopplegget, men humøret og overskuddet er tilbake i gjengen. Det er det viktigste. Rosenborg er klare tanker og løpssterke bein. Begge deler krever fysisk og psykisk overskudd.

Skjerpingen

  • Blemmene i andre omgang borte mot Galatasaray handlet først og fremst om manglende skjerping og konsentrasjon - ikke om slitne kropper. Det var ingen fysisk grunn til at Rosenborg skulle rakne så totalt etter den strålende førsteomgangen. Andreomgangen var både flau og utypisk Rosenborg. Pinlig da det sto på, men tre uker seinere den beste grunnen spillerne kan ha til å skjerpe seg.

Lerkendal

  • Ingen banker RBK på Lerkendal. Og definitivt ikke utenlandske lag i slutten av november. Rosenborg slo gruppeleder Galatasaray 3- 0, og var bare en straffemiss unna full poengpott da Juventus - kanskje verdens beste klubblag - ble rundspilt. Årets Mesterliga-sesong har bare forsterket inntrykket av Rosenborg som bortimot uslåelige hjemme. Det vil være oppsiktsvekkende om det svakeste laget i gruppe B. ødelegger statistikken.

Athletic Bilbao

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer