Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Derfor deler paret nakenbilder

Paige VanZant og ektemannen Austin Vanderford tok nettet med storm da de publiserte nakenbilder fra hjemmet i USA. Nå forteller de hvorfor.

DRISTIG: KREATIV TRENING: MMA-profilen Paige VanZant har sin egen måte å trene på mens hun er i corona-isolasjon. Video: @paigevanzant Vis mer

Paige VanZant er UFC-utøver, og sammen med ektemann og sparringpartner, Austin Vanderford, valgte de to å ha det litt ekstra artig under coronatida, siden begge satt innelåst i hjemmet i Portland, Oregon.

image: Derfor deler paret nakenbilder

Alt fra matlaging, treningsøkter, hagearbeid og så videre har blitt hyppig dokumentert på sosiale medier uten et eneste plagg på seg. Så ofte at de nå har fått kallenavnet «The Van Nudists».

Hvorfor, er et spørsmål. Nå letter mannen på sløret.

- Det er ikke normalt for meg å ha så mye klær på. Jeg er fra landlige omgivelser i Alaska. Jeg har vært naken 90 prosent av mitt liv, tror jeg. Å gå naken i naturen er det jeg føler meg mest komfortabel med, skriver skriver Vanderford humoristisk i et innlegg publisert hos The Telegraph, og legger til:

- Paige er også veldig komfortabel med kroppen sin, med tanke på bildene i Sports Illustrated.

- Ville ha det gøy

I april fortalte Dagbladet om nakenstuntet som tok nettet med storm. VanZant, som ikke har vært redd for å vise litt hud tidligere, blant annet da hun stilte opp på sportscoveret av bladet Sports Illustrated i 2017, fikk mannen med på en rekke fotoshoots i ulike settinger.

- Vi besluttet oss for å ha det litt gøy i isolasjonsperioden. Derfor valgte vi å være nakne. Det har til tider vært litt vilt, men vi har gjort det smakfullt på sosiale medier, skriver Vanderford i et innlegg publisert hos The Telegraph.

Paret delte også treningsvideoer gjort i full nakenhet.

Han forklarer:

- Hver dag prøvde vi å komme opp med noe nytt, uansett om vi trente, preppet matplaner, kokkelerte, gjorde hagearbeid, var på balkongen eller slappet av, sier han.

NAKENSTUNT: For en uke siden sjokkerte MMA-stjernen Paige VanZant sine fans ved å legge ut et bilde av seg selv hvor hun trener naken på Instagram. Nå har hun gjort det igjen. Video: @paigevanzant Vis mer

Superpar

Paige VanZant driver ordinært med MMA, men har nå blitt enda mer kjent som følge av den dristige profilen på sosiale medier. Hun har over 2.5 millioner følgere på Instagram-plattformen, til tross for at hun ikke har sloss på over ett år.

Da møtte hun Rachael Ostovich på UFC Fight Night Brooklyn, en kamp hun vant. Neste oppgjør er mot den brasilianske stjernen Amanda Ribas.

VanZant har tidligere sagt at hun tjener mer på å sitte hjemme og publisere videoer på nettet enn å faktisk delta i konkurranser.

Mannen Vanderford har vunnet ni seire på rad. Siste kampen var i Bellator i november i fjor.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!