Derfor droppet han Molde og RBK

Tirsdag ettermiddag ble Stefan Strandberg (32) klar for Vålerenga. Hovedpersonen forteller at interessen har vært enorm.

PRESENTERES: Stefan Strandberg (midten) er klar for Vålerenga. Her sammen med sportssjef Joacim Jonsson (t.v.) og hovedtrener Dag-Eilev Fagermo. Foto: Christian August Cederblad
PRESENTERES: Stefan Strandberg (midten) er klar for Vålerenga. Her sammen med sportssjef Joacim Jonsson (t.v.) og hovedtrener Dag-Eilev Fagermo. Foto: Christian August Cederblad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

INTILITY ARENA (Dagbladet): Den norske landslagsmidtstopperen har skrevet under på en to år lang avtale med gamleklubben VIF, som han spilte for fra 2009 til 2012.

I forkant av Vålerenga-overgangen bekrefter Strandberg han hadde sjansen til å signere for en rekke klubber i utlandet, i tillegg til både Molde og Rosenborg i Eliteserien.

Til Dagbladet røper Strandberg hvorfor han bestemte seg for å vrake Molde og RBK - og heller satse på Dag-Eilev Fagermos mannskap.

- Det er Oslo som er hjemmet for meg. Jeg har kjæreste fra Groruddalen og familien min bor her, så det var et enkelt valg, forklarer 32-åringen.

Han fortsetter:

- Jeg har vært nære flere klubber. Dette er det vinduet der jeg i hele karrieren har hatt flest tilbud. Men når alt kom til alt kom jeg fram til at Vålerenga var det beste valget.

Målet

- Du har ei fortid i Rosenborg, hvordan blir det å møte de igjen?

- Det blir bare fint. Jeg har masse gode venner i Rosenborg. Jeg har et godt forhold til alle der oppe, så det blir null problem, sier Strandberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer