Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Derfor er Arjen Robben er bekymret for Martin Ødegaard

- Gutten er bare 15 år.

BEKYMRET: - Gutten er bare 15 år. La ham spille fotball. Når du er så ung, skal du bare trene, spille fotball og ha det gøy, sier Arjen Robben om Martin Ødegaard. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: - Gutten er bare 15 år. La ham spille fotball. Når du er så ung, skal du bare trene, spille fotball og ha det gøy, sier Arjen Robben om Martin Ødegaard. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bayern München er med for fullt i kampen om stortalentet Martin Ødegaard, men klubbens nederlandske stjerne Arjen Robben er bekymret for at oppstyret kan bli for mye for unggutten.

- Han er fortsatt veldig, veldig ung. Jeg håper han velger riktig. Det viktigste er at folkene rundt ham ikke mister hodet, sier Robben.

- Gutten er bare 15 år. La ham spille fotball. Når du er så ung, skal du bare trene, spille fotball og ha det gøy. Slik det er nå, blir presset på ham veldig stort. Da har han ikke noe å vinne, bare noe å tape. Jeg er spent på hvordan de neste årene blir for ham.

Europas største klubber står i kø for å sikre seg Ødegaard, som fyller 16 år onsdag. Strømsgodset-spilleren har trent med klubben og overbevist klubbledelsen.

- Han er en veldig interessant spiller for oss, men han har tilbud fra hele Europa. Vi prøver å få ham hit. Vi må vente og se om han til slutt bestemmer seg for Bayern, sa klubbleder Karl-Heinz Rummenigge etter lørdagens borteseier mot Augsburg.

- Han er et stort talent. Jeg vet ikke om jeg vil snakke om et «århundretalent», sier Rummenigge, som tror Ødegaard vil gjøre sitt valg «i løpet av de neste månedene».

(NTB)