Derfor er både Liverpool, Manchester City og Arsenal på tynn is

Tallenes tale er klar.

I BESTE FALL TO: Verken Liverpool, Manchester City eller Arsenal ser ut til å kapre gruppeseieren i sine respektive Champions League-grupper. Det er dårlig nytt med tanke på avansement videre fra åttedelsfinalen. Foto: NTB Scanpix
I BESTE FALL TO: Verken Liverpool, Manchester City eller Arsenal ser ut til å kapre gruppeseieren i sine respektive Champions League-grupper. Det er dårlig nytt med tanke på avansement videre fra åttedelsfinalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg kveldens runde i Champions League fra 20.45

(Dagbladet): Arsene Wengers mannskap så lenge ut til å ha kampen om gruppeseier i egne hender under gårsdagens kamp mot Anderlecht i Champions League.

Men alt snudde den siste halvtimen, og 3-0 ble til 3-3. Dermed ligger plutselig Arsenal hele fem poeng bak Dortmund i gruppe D, og må ha hjelp om de skal klare å tukte tyskerne.

Den samme visa gjelder for både Liverpool og Manchester City.

Tallenes tale Liverpool er allerede matematisk sjanseløse på gruppeseieren etter at de tapte 0-1 for Real Madrid i går kveld, mens Manchester City må håpe på et aldri så lite mirakel om de skal klare å ta igjen suverene Bayern Munchen.

Det er dårlig nytt med tanke på avansement videre i turneringen.

Tall The Independent har sett på, viser nemlig at over de siste ti årene er det over 70 prosent sjanse for at gruppetoeren ryker ut allerede i åttedelsfinalen.

Chelsea er så langt det eneste engelske laget som ser ut til å stikke av med seieren i sin gruppe, og kan dermed håpe på enklere motstand når sluttspillet starter i februar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer