Tre seriegull og to cupmesterskap

Derfor er Ingebrigtsen attraktiv for utlandet

Rosenborg-stopper Jørgen Skjelvik (26) er ikke overrasket over at trener Kåre Ingebrigtsen (51) har fått henvendelser fra utlandet.

PÅ GO’FOT MED SPILLERNE: Kåre Ingebrigtsens gode humør blir satt pris på av spillerne. Her fleiper han med midtstopper Jørgen Skjelvik før kampen mot Real Sociedad i september. 

Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
PÅ GO’FOT MED SPILLERNE: Kåre Ingebrigtsens gode humør blir satt pris på av spillerne. Her fleiper han med midtstopper Jørgen Skjelvik før kampen mot Real Sociedad i september. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BRATISLAVA (Dagbladet): Skjelvik fikk med seg nyheten rett før han dro på oppdrag med landslaget til Makedonia og Slovakia.

- Når du spiller i Europa, blir du sett av flere klubber. Da åpner det seg muligheter for både spillere og trenere, påpeker han.

Det var på et spørsmål fra Adresseavisen for en drøy uke siden at Ingebrigtsen bekreftet at han har fått henvendelser fra utlandet. Når og hvor hadde han ingen kommentar til.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer