Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Derfor får bare Bjørndalen full kjennskap til Sundbys hemmelige treningstips

Ingen bryter grenser som Martin Johnsrud Sundby (31) og Ole Einar Bjørndalen (42).

GJENSIDIG SKRYT: Ole Einar Bjørndalen om Martin Johnsrud Sundby: - Martin er den råeste av de råe for tida. Martin Johnsrud Sundby om Ole Einar Bjørndalen: - Jeg tror vi er et ganske sterkt team. Foto: JOHN T. PEDERSEN og HANS ARNE VEDLOG
GJENSIDIG SKRYT: Ole Einar Bjørndalen om Martin Johnsrud Sundby: - Martin er den råeste av de råe for tida. Martin Johnsrud Sundby om Ole Einar Bjørndalen: - Jeg tror vi er et ganske sterkt team. Foto: JOHN T. PEDERSEN og HANS ARNE VEDLOG Vis mer

[teaser][/teaser]- Ole Einar er en av de første, kanskje også den eneste, jeg deler det jeg måtte ha av hemmeligheter med, sier Martin Johnsrud Sundby til Dagbladet.

- Han vet jeg holder ting for seg selv, sier langrennskongen, som har enorm respekt for sin «kongskollega» i skiskyttermiljøet.

Den respekten er i høyeste grad gjensidig. Under VM i Holmenkollen i februar snakket Bjørndalen mye om sin respekt for råskapen til Martin Johnsrud Sundby. Både i konkurranse, men kanskje aller med i treningsøyemed.

- Han er den råeste av de råe for tida. Det er mye å lære der, sa Bjørndalen om stegene Martin har tatt rent treningsmessig.

Vil samarbeide

Og læring blir det mulighet for for Ole Einar Bjørndalen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

Til 1. juli

PÅSKETILBUD

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 249,-/3 måneder)

KJØP Til 1. juli

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

Til 1. juli GRATIS* Fornyes automatisk til 249,-/3 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/md) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?