Derfor får ikke Tottenhams rekordkjøp spilletid

Lamela har bare spilt 72 minutter i Premier League.

SPRÅKROBLEMER: Erik Lamela har bare fått 72 minutter med Premier League-fotball av Andre Villas-Boas denne sesongen. Foto: AP Photo/Vitalie Plotnic/NTB Scanpix
SPRÅKROBLEMER: Erik Lamela har bare fått 72 minutter med Premier League-fotball av Andre Villas-Boas denne sesongen. Foto: AP Photo/Vitalie Plotnic/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Erik Lamela ble Tottenhams dyreste spiller noensinne da han kom fra Roma for rundt 30 millioner pund i sommer. Det er mange som forventer store ting fra argentineren denne sesongen, men 21-åringen har bare fått spille 72 minutter i Premier League for London-laget denne sesongen, ifølge Premier Leagues hjemmeside.

Nå avslører Spurs-manager Andre Villas-Boas hva som er noe av grunnen til det.

- Vi har snakket mye med ham. Jeg tror det å bli kjent med Premier League er viktig, men han kjenner ikke til språket. Soldado (Tottenhams spanske spiss Roberto Soldado journ.anm.) kjente til språket før han kom, så det var litt lettere for ham, sier Villas-Boas ifølge Daily Mail.

Tottenham-manageren forteller at Lamela ikke produserer halvparten av hva han kan, men at spilleren forstår at situasjonen er slik at han må kjempe for plassen på laget.

- Det var litt mer vanskelig med Erik, men vi har gitt ham massis, massiv hjelp, og hans familie ankom denne uka, sier Villas-Boas.