Derfor får vi ikke se Solskjærs rekordjakt i kveld

Manchester Uniteds poengjakt mot Burnley i kveld blir ikke tilgjengelig for norske TV-seere. Ole Gunnar Solskjær jakter sin niende strake seier.

IKKE TV-KAMP: Skal du se kveldens kamp mellom Manchester United og Burnley, må du se den i opptak. Foto: NTB Scanpix
IKKE TV-KAMP: Skal du se kveldens kamp mellom Manchester United og Burnley, må du se den i opptak. Foto: NTB ScanpixVis mer

Oppgjøret på Old Trafford vil ikke bli vist på norsk TV og den norske rettighetshaveren TV 2 har ingen innvirkning på dette.

- Det er rettighetshaver som velger midtukekampene og vi har ingen mulighet til å påvirke dette, i henhold til avtalen vi har med dem. Vi kan gjøre valg rundt tippekampen klokken 16 på lørdag, men vi må følge BT Sports og Sky Sports ellers, forklarer Jan-Petter Dahl, PR- og mediesjef i TV 2 overfor VG.

I stedet har de britiske rettighetshaverne valgt oppgjøret mellom Newcastles og Manchester City.

- Vi har vist de aller fleste Manchester United-kampene i det siste, så vi ser ikke på det som et stort problem. Det er mange som vil se Solskjær, men vi har ikke fått så mange tilbakemeldinger på det, sier Dahl.

Interessen rundt Manchester United er ikke bare stor i England, men har skutt fart på nytt i Norge etter at Solskjær tok over laget 19. desember.