Derfor forsvinner Ruud

Kranglet med sjefen om Beckham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Hvorfor i all verden kvitte seg med en spiss som har scoret 66 mål på 91 ligastarter for Manchester United?

The Sun mener de sitter på svaret i dag. En krangel med manager Alex Ferguson skal være årsaken.

Kjeklingen dreier seg om David Beckham, som flyttet til Real Madrid da han kom på kant med sjefen i fjor sommer.

Van Nistelrooy gjorde sin brøler da han 28. februar uttalte at laget savner Beckham. Siden skal ikke han og Fergie ha snakket sammen, hevder avisa.

Og siden har han spilt mindre og mindre, også på grunn av skader. Og derfor skal Ferguson være villig til å slippe nederlenderen til Real eller Barcelona for 350 mill. kroner.

Også Daily Mail forteller om et iskaldt forhold mellom spiller og manager i dag.

Van Nistelrooy var ute av troppen mot Liverpool sist helg, og skal ha fått en disiplinærstraff etter bråk på trening med en lagkamerat.

- Det er ingen tvil om at noe seriøst har skjedd mellom Ruud og Fergie. Ting er ikke i orden, sier en United-kilde til avisa.

Ta alt med en stor klype salt, fordi seinest i går gikk Manchester United ut på sin hjemmeside med en ny beskjed om at van Nistelrooy ikke er til salgs

- Vi har gjentatt dette stadig, så jeg vet ikke hva mer vi kan gjøre. Han signerte en ny kontrakt i januar, og har selv sagt han vil bli i klubben, sier en talsmann.

Men så husker de fleste at United også i fjor avviste bestemt at Becks skulle selges...

  • Leeds' Alan Smith skal være favoritten til å erstatte van Nistelrooy. Et bud på 60 mill. kroner skal være underveis.
LYKKELIGE TIDER:</B> Ruud van Nistelrooy ble kjøpt for 19 mill. pund i 2001. Han innfridde straks forventningene til manager sir Alex.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer