Derfor gapskrattet Mourinho da Sjeva lå skadet

Ble fanget opp av kameraene.

(Dagbladet.no): Før han gikk til Chelsea ble Andrei Sjevtsjenko av flere regnet som verdens beste spiss. Men tempoet i engelsk fotball har redusert ukraineren til en skygge av seg selv, og de siste månedene har støtten fra José Mourinho kommet stadig sjeldnere.

I FA-cupen mot Nottingham i helga scoret Sjevtsjenko for andre kamp på rad. I tillegg viste han i det minste vilje til å jobbe for laget, noe Mourinho tidligere har beskyldt ham for ikke å gjøre.

Derfor virket det nesten ondskapsfullt da Sjevtsjenko ble liggende nede med skade etter en tøff takling fra Julian Bennett, og produsenten gikk over til kameraet som filmet Mourinho. På benken holdt portugiseren nesten på å le seg i hjel, det samme gjorde flere av de andre i trenerapparatet.

- Morsomt

Men latteren var ikke på bekostning av ukraineren, forsikrer Mourinho ifølge Mail On Sunday. Den var myntet på mannen som taklet - Julian Bennett.

- Jeg syntes det var morsomt, innrømmer Mourinho.

- Nottinghams venstreback ville slåss mot alle, og allerede før Sjeva gikk på løp snudde jeg meg mot Steve Clarke (assistenten) og sa: «Han kommer til å drepe ham.» Og det gjorde han. Så ja, det var morsomt, sier Mourinho.

Det spørs om Sjevtsjenko er enig, selv om han var raskt oppe på beina igjen.

LITE EMPATI: Andrei Sjevtsjenko, her i duell med Steve Bennett som senere skadet ham, fikk ikke mye sympati fra Chelsea-benken da han ble liggende nede mot Nottingham i helga. José Mourinho lo aller mest, men hevder det var av Bennett. Foto: EPA/AP
LITE EMPATI: Andrei Sjevtsjenko, her i duell med Steve Bennett som senere skadet ham, fikk ikke mye sympati fra Chelsea-benken da han ble liggende nede mot Nottingham i helga. José Mourinho lo aller mest, men hevder det var av Bennett. Foto: EPA/AP Vis mer
Derfor gapskrattet Mourinho da Sjeva lå skadet
<B>SCORET</B> Andrei Sjevtsjenko har scoret i de siste to kampene, mot Wycombe og Nottingham.