LØP PÅ BANEN I DRESS: John Arne Riise (f.h.) hoppet på John Carew, mens spissen takket Islands Veigar Pall Gunnarsson for kampen.
Foto: Son Nguyen / Scanpix
LØP PÅ BANEN I DRESS: John Arne Riise (f.h.) hoppet på John Carew, mens spissen takket Islands Veigar Pall Gunnarsson for kampen. Foto: Son Nguyen / ScanpixVis mer

Derfor gikk Riise bananas med Carew etter kampen

- Vet han har fått en del kritikk i det siste.

OSLO SENTRUM (Dagbladet): John Arne Riise spilte ikke mot Island på grunn av en muskelskade. Nå håper han å rekke kampen mot Danmark på tirsdag.

- Det var helt jævlig å sitte på tribunen. Jeg bet negler og bannet, mens folk rundt meg syntes det var irriterende. Det var tungt å sitte der, men det var en fantastisk avslutning på kampen, sier Riise.

- Og etter kampen stormet du banen og hoppet på John Carew?

- Vi har vært kompiser i mange år og vet han har fått en del kritikk i det siste. Det er deilig for meg som lagkamerat å se at han lykkes. Jeg ble stolt over det han viste mot Island. Jeg ser godt at han har trent bra i det siste. Derfor ble jeg så glad på John sine vegne, sier Riise til Dagbladet.

Carew sier selv at han har trent godt siden han ble West Ham-spiller i starten av august.

KOMPISER: John Arne Riise løp ut på banen for å takke kameraten John Carew. Bak står Bjørn Helge Riise.
Foto:Erik Berglund
KOMPISER: John Arne Riise løp ut på banen for å takke kameraten John Carew. Bak står Bjørn Helge Riise. Foto:Erik Berglund Vis mer

- Jeg har jobbet hardt de siste ukene, og føler at kroppen stadig blir bedre, sier Carew.

Tror han blir klar Espen Ruud spilte venstreback i Riises fravær. Riise tror han er klar til tirsdagens skjebnekamp.

- Jeg kan ikke være hundre prosent sikker. Det funket bra på trening i dag, og jeg er snart nødt til å gi Drillo et svar. Jeg skal gjøre alt jeg kan. Søndag skal jeg prøve å trene for fullt, sier Riise.

Han mener det er danskene som har presset på seg før kampen.

- Danmark er et godt fotballag og spiller fin fotball. Men det er de som har presset på seg på hjemmebane. De spiller med kniven på strupen og bør vinne, sier Riise.