Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Derfor håper van Persie å score mot Molde

Foran hjemmefansen.

MOLDE-KLAR: Fenerbahces største stjerne, Robin Van Persie, drømmer om å score mot Molde i Europa League i kveld. Foto: NTB Scanpix
MOLDE-KLAR: Fenerbahces største stjerne, Robin Van Persie, drømmer om å score mot Molde i Europa League i kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Molde får en tøff ilddåp i årets Europa League når storklubben Fenerbahçe står på motsatt banehalvdel i Tyrkia i kveld.

Tidligere Molde-spiller og Tyrkia-proff, Arild Stavrum, har allerede advart Ola Kamara og lagkompisene om at det kommer til et voldsomt trøkk i Istanbul.

Publikum gir alltid maks for laget sitt når Fenerbahçe spiller, og de gulblå har hentet en rekke forsterkninger i sommer. To av de nye er Nani og Robin van Persie, som ble hentet fra Manchester United.

Jakter hjemmescoring Van Persie har scoret to for Fenerbahçe så langt, mot Artomis og Rizespor, men begge nettkjenningene har kommet på bortebane.

Nå håper den tidligere United-stjerna at den første hjemmescoringen på Sükrü Saracoglu stadion kommer mot nettopp Molde i kveld.

- Det er noe jeg har ønsket fra jeg kom hit. Jeg vil score foran fansen vår og gjøre dem fornøyde. Da skal jeg løpe mot den 12. mann (fansen), sier han ifølge den tyrkiske avisa Fanatik.

Forventer seier Den tyrkiske TV-reporteren Erbatur Ergenkon i NTV Spor, sier til Romsdals budstikke at de fleste i Tyrkia forventer en enkel seier mot Molde.

- Jeg har sett at de ligger på sjuendeplass i den hjemlige serien. De burde vel vært bedre siden de er med i Europa League. Sett med tyrkiske øyne er dette en «må vinne-kamp». Det er et økonomisk gap mellom klubbene som er enormt, og i Fenerbahçe har du stjerner som Robin van Persie, Nani og Diego. Folk i Istanbul forventer en komfortabel hjemmeseier, sier Ergenkon til avisa.

• Fenerbahçe - Molde sendes på Max i kveld klokka 19.00.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!