<strong>PÅ HEMMELIG ADRESSE:</strong>
Etter at Selnæs opplevde en uheldig episode i sin forrige leilighet i Saint-Étienne, som han nå har flyttet ut fra, vil han ikke at det skal stå hvor han bor. Foto: NINA HANSEN
PÅ HEMMELIG ADRESSE: Etter at Selnæs opplevde en uheldig episode i sin forrige leilighet i Saint-Étienne, som han nå har flyttet ut fra, vil han ikke at det skal stå hvor han bor. Foto: NINA HANSEN Vis mer

Derfor har Ole Selnæs «hemmelig» adresse i Frankrike

Det er ikke den elendige norske landslagsinnsatsen mot Tyskland som er årsaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HEMMELIG STED UTENFOR SAINT-ÉTIENNE (Dagbladet): Ole Selnæs tusler ut på den enorme terrassen hvor han har utsikt til en åskam, en vakker elv, et frodig, fransk landskap. Han vil ikke at det skal stå hvor vi er. Heller ikke la seg avbilde i settinger som identifiserer hvor han bor. Grunnen skal vi komme tilbake til.

Han reiste i hele går, forteller han, den mest blytunge, ydmykende hjemreisen han har hatt som fotballspiller. Etter marerittet i Stuttgart, 0-6 mot Tyskland.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer