Derfor har Ole Selnæs «hemmelig» adresse i Frankrike

Det er ikke den elendige norske landslagsinnsatsen mot Tyskland som er årsaken.

PÅ HEMMELIG ADRESSE:
Etter at Selnæs opplevde en uheldig episode i sin forrige leilighet i Saint-Étienne, som han nå har flyttet ut fra, vil han ikke at det skal stå hvor han bor. Foto: NINA HANSEN
PÅ HEMMELIG ADRESSE: Etter at Selnæs opplevde en uheldig episode i sin forrige leilighet i Saint-Étienne, som han nå har flyttet ut fra, vil han ikke at det skal stå hvor han bor. Foto: NINA HANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HEMMELIG STED UTENFOR SAINT-ÉTIENNE (Dagbladet): Ole Selnæs tusler ut på den enorme terrassen hvor han har utsikt til en åskam, en vakker elv, et frodig, fransk landskap. Han vil ikke at det skal stå hvor vi er. Heller ikke la seg avbilde i settinger som identifiserer hvor han bor. Grunnen skal vi komme tilbake til.

Han reiste i hele går, forteller han, den mest blytunge, ydmykende hjemreisen han har hatt som fotballspiller. Etter marerittet i Stuttgart, 0-6 mot Tyskland.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer