Derfor jublet han for scoring uten å være borti ballen

- Vil ikke stjele målet.

BUNNSOLID: Odds gode form fortsetter med 3-1-seier mot Stabæk. Her jubler kaptein Steffen Hagen for scoring. Men han sier selv han aldri var borti ballen. 
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
BUNNSOLID: Odds gode form fortsetter med 3-1-seier mot Stabæk. Her jubler kaptein Steffen Hagen for scoring. Men han sier selv han aldri var borti ballen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpixVis mer

Stabæk - Odd 1-3

NADDERUD STADION (Dagbladet): Odd fortsetter å banke Tippeliga-motstandere og i ettermiddag var det Stabæk som fikk lide.

På under ti minutter scoret bortelaget tre mål og spesielt 3-1-målet var av den spesielle sorten.

Odd-spiller Ardian Gashi svingte en corner fra venstre inn i feltet og etter en duell på fremste stolpe lå ballen plutselig i nettet. Odd-kaptein Steffen Hagen var i duellen og løp jublende mot Gashi. Men hvem scoret egentlig målet?

- Jeg var ikke borti ballen, sier Steffen Hagen til Dagbladet.

- Jeg jublet, ja. Det stemmer. Men jeg jublet ikke fordi jeg ville stjele til meg målet. Jeg løp til Gashi, sier midtstopperen.

Ikke skryt Hagen var i duell med Stabæks Fredrik Brustad og Morten M. Skjønsberg på første stolpe. NFF har kreditert Hagen med scoringen.

- Det er ikke min scoring, men jeg så Brustad var på ballen. Jeg vil ikke skryte på meg noe, sier Hagen med et smil.

Ardian Gashi som slo corneren sier følgende:

- Jeg aner ikke hvem som var sist på ballen, sier Gashi.

Stolt sjef Odd-trener Dag-Eilev Fagermo hyllet spillerne sine etter kampen:

- Det er mange som står fram. Mange er solide. Spesielt etter at vi blir ti mann blir det en forsvarskamp og dette er en meget sterk lagseier, sier Fagermo til Dagbladet.

Odds Fredrik Nordkvelle fikk sitt andre gule kort for dagen etter 49 minutter og ble utvist. Likevel var Odds ledelse aldri truet.