Derfor kastet han superstjerna i bakken: - Messi kalte meg en horeunge

Ampert mellom Malaga og Barcelona.

(Dagbladet): De siste årene har det nærmest blitt en vane at når Cristiano Ronaldo scorer mange mål for Real Madrid, så topper Lionel Messi prestasjonen for Barcelona i kampen etter.

Slik gikk det derimot ikke borte mot Malaga i går. I stedet for scoringer og målgivende pasninger, endte oppgjøret med 0-0 og bråk mellom Messi og motspiller Weligton.

- Messi kom fram til meg og kalte meg en horeunge, sier Weligton til radiokanalen Cadena Cope.

Ingen skadehensikt Episoden oppsto snaut ti minutter før full tid. Malagas brasilianske midtstopper sto først og utvekslet noen gloser med Messi, før Weligton tok et skikkelig tak i kjeven på argentineren og kastet ham i bakken.

- Jeg tok Messi i ansiktet, men jeg hadde aldri noen hensikt om å skade ham, forklarer Weligton, som fikk gult kort for hendelsen.

Barcelona-spillerne var tydelig misfornøyde med dommerens avgjørelse. Med spill elleve mot ti de siste minuttene, kunne kanskje katalanerne vippet kampen i deres favør.

Ingen krise Det er likevel ingen krise for Barcelona. Med gårsdagens resultat står Luis Enriques menn med fire seirer og én uavgjort. Laget har fremdeles til gode å slippe inn seriemål denne sesongen.

Sist gang et lag startet Primera División med fem kamper uten baklengs, var i 1977. Også da var det Barcelona som sto for den imponerende prestasjonen.