HETT: Peter Sagan ble stresset da en TV-fotograf forhindret sykkelbytte på den 15.-etappen av Tour de France. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
HETT: Peter Sagan ble stresset da en TV-fotograf forhindret sykkelbytte på den 15.-etappen av Tour de France. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COMVis mer

Derfor klikket Sagan

Sparket etter TV-fotograf. Sportsdirektør straffet.

VALENCE (procycling.no): Peter Sagan hadde sittet en lang dag i brudd da han pådro seg en punktering noen mil unna rittets finale.

Han så seg om etter et sted å kjøre inn til siden for å bytte sykkel, men ble tett markert av en TV-fotograf på motorsykkel.

TV-bildene plukket opp en irritert Sagan som gestikulerte og etterhvert sparket for å få motorsykkelen unna.

Fotografen kom seg unna, og Tinkoff-bilen parkerte like etterpå. Sagan fikk ny sykkel, mens han hyttet neven mot fotografen.

- Motorsykkelen blokkerte bilen bak meg. Jeg gestikulerte til ham at han måtte komme seg foran meg, i og med at bilen var bak der igjen, forklarer Sagan til TV 2 Sporten.

Deretter fulgte en av lagets ansatte opp og kastet en vannflaske i retning av motorsykkelføreren. Det skal ha vært mekaniker Faustino Nunoz som kastet flasken, men sportsdirektør Sean Yates mottok straffen.

Arrangøren tok så affære og nektet ham plass i Tinkoff-Saxo-bilen under mandagens etappe.

Artikkelen er levert av sykkelnettstedet www.procycling.no!