<strong>TRENTE PÅ ANFIELD:</strong> Brendan Rodgers var ikke helt fornøyd med hjemmestatistikken forrige sesong. Fredag lot han laget trene på Anfield slik at de nye spillerne fikk gjøre seg kjent med stadion.
TRENTE PÅ ANFIELD: Brendan Rodgers var ikke helt fornøyd med hjemmestatistikken forrige sesong. Fredag lot han laget trene på Anfield slik at de nye spillerne fikk gjøre seg kjent med stadion. Vis mer

Derfor lot Rodgers laget trene på Anfield foran sesongdebuten på hjemmebane

Misfornøyd med hjemmestatistikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brendan Rodgers var ikke helt fornøyd med hjemmestatistikken forrige sesong. Fredag lot han laget trene på Anfield slik at de nye spillerne fikk gjøre seg kjent med stadion.

Ti seirer, fem uavgjorte og fire tap endte Liverpool opp med på eget gress forrige sesong. I 2013/14-sesongen hadde de hele 16 seirer, en uavgjort og to tap. Liverpool-manageren håper klubben kan nærme seg nivået fra to sesonger siden igjen.

- Jeg følte det var veldig viktig for våre nye spillere og de nye støtteapparatet å bli kjent med Anfield, sa Rodgers på en pressekonferanse.

Mange nye I sommer har nordiren hentet inn Roberto Firmino, Christian Benteke, Joe Gomez, James Milner, Adam Bogdan, Danny Ings og Nathaniel Clyne. I tillegg er Sean O'Driscoll blitt hans nye assistentmanager og Pepijn Linjders blitt en del av trenerapparatet.

- De vet hvor spesielt det er. Det er virkelig en spesiell plass å spille fotball og det blir veldig viktig for oss, hvis vi skal ha en god sesong, å ta mye poeng hjemme igjen, sa Rodgers.

42-åringen ser fram til å høre støtten fra Liverpool-supporterne igjen. Mandag spiller de mot nyopprykkede Bournemouth.

- En stor del av dette er støtten vi mottar hjemme. Vi ser fram til den kampen, sa Rodgers.

Beundrer Rodgers Bournemouth-manager Eddie Howe har blitt hyllet som en mirakelmann etter opprykket til Premier League. 37-åringen ser opp til Rodgers.

- Rodgers har virkelig vært en rollemodell for meg. En man kan se opp til og beundre. Jeg har likt å se hans Swansea-lag spille. Når du prøver og analysere kamper, systemer og filosofier, er han en jeg har sett på. Jeg respekterer tilnærmingen hans, sa Howe.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer