Derfor mislyktes Tarik Elyounoussi mot Albania

Fikk ikke sove etter å ha blitt byttet ut.

INGEN STOR DAG: Tarik Elyounoussi spilte en av sine aller svakeste landskamper, mot Albania i går. RBK-angriperen ble byttet ut i pausa i Tirana. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
INGEN STOR DAG: Tarik Elyounoussi spilte en av sine aller svakeste landskamper, mot Albania i går. RBK-angriperen ble byttet ut i pausa i Tirana. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB ScanpixVis mer

TIRANA/OSLO (Dagbladet): Tarik Elyounoussi hadde et strålende landslagsår i fjor, men 2013 har ikke vært et godt år for Rosenborg-spilleren de gangene han har ikledd seg landslagsdrakta.

1-1-kampen mot Albania i går kveld var intet unntak. Elyounoussi var langt unna sitt beste nivå, og ble byttet ut i pausen til fordel for Valon Berisha.

- Jeg er skuffa, veldig skuffa over min egen prestasjon, sier han til Dagbladet før avreise hjem til Norge i dag.

- Hva var det som ikke fungerte for deg i går?

- Jeg vet ikke, det var veldig skuffende. Jeg gjorde mange enkle feil, touchfeil. Jeg hadde en stor sjanse i første omgang, og hadde jeg satt den, kunne det sett annerledes ut, sier han.

Overtent
Rosenborg-angriperen syns det er vanskelig å peke på hva som er grunnen til den svake omgangen, men tror han kan ha vært litt for ivrig.

- Jeg kan ha vært overtent. Jeg var veldig klar, men så gikk det bare ikke. Jeg har ikke sovet i hele natt fordi jeg var så skuffa. Men nå må jeg bare komme meg over dette, det er en del av fotballen, sier han til Dagbladet.

- Hva syns du om å bli bytta ut i pausen?

- Jeg var jævlig skuffa, men han (Drillo) måtte sikkert gjøre et bytte. Jeg følte at det var greit. Det var ikke min dag.

Tror på playoff
Til tross for skuffelsen over både resultatet og egen innsats i går, tror Elyounoussi fortsatt det er mulig å kapre 2. plassen i gruppa.

- Det at vi klarer å ta med ett poeng kan vise seg å bli viktig, spesielt siden Island tapte mot Slovenia. Det gjør at vi fortsatt har muligheten til å ta 2. plassen. Håpet er ikke ute, og det som gjelder for oss nå er rett og slett å bare vinne resten av kampene. Vi får heller bare oppsummere til slutt, sier han.