Derfor nekter Redknapp å navngi landslagsnektere

Svarer Steven Gerrard.

KREVDE SVAR: Men Harry Redknapp nekter å svare åp Steven Gerrards tiltale. FOTO: NTB Scanpix
KREVDE SVAR: Men Harry Redknapp nekter å svare åp Steven Gerrards tiltale. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Steven Gerrard krever at Harry Redknapp navngir spillerne som skal ha vegret seg for å spille for England, men QPR-manageren vil ikke.

 - Jeg forstår Stevens synspunkt, men jeg vil ikke si hvem de er, for det ville ikke vært rettferdig overfor dem det gjelder, sier Redknapp til Sportsmail.

Det skapte stor oppstandelse i Englands VM-leir da Redknapp i helgen uttalte at han som Tottenham-manager opplevde at flere engelske landslagsspillere prøvde å lure seg unna landslagsspill.
Hjelp meg - Det var to-tre spillere som ikke ønsket å stille opp for England. De ville komme til meg ti dager før en landskamp og si «sjef, hjelp meg å slippe den landskampen. Jeg ønsker ikke å spille den», sa Redknapp.

- Jeg sa til dem at de burde ønske å spille for landet sitt, men svaret ville være noe slikt som «nei, kjæresten min venter barn om fire uker, og jeg vil ikke spille».

Motbydelig Gerrard sa på en pressekonferanse i Rio at han har kontaktet en tidligere Tottenham-spiller som ble forferdet over Redknapps beskrivelse og slett ikke kjente seg igjen i den.

- Jeg vet ikke hvem han mener. Var dette fem år siden, ti år siden? Vi trenger navnene, sa Gerrard til journalistene.

- Om det han forteller er sant, er det motbydelig.

Redknapp, som var manager i Tottenham fra 2008 til 2012, mener at hans uttalelser ikke bør være så overraskende.

- Alle Premier League-managere vet hva jeg snakker om, trolig også (landslagssjef) Roy Hodgson. Dessverre er ikke holdningen uvanlig. Se bare på hvor mange spillere som melder forfall til en landskamp tirsdag eller onsdag og løper omkring i klubbkamp lørdagen, sa han.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer