IKKE DENNE GANGEN HELLER: Paris Saint-Germain og Zlatan Ibrahimovic tok seg ikke videre til semifinalen i Champions League denne sesongen. Chelsea gikk videre på bortemål etter 3-3 sammenlagt. Foto: AP Photo/Michel Euler/NTB Scanpix
IKKE DENNE GANGEN HELLER: Paris Saint-Germain og Zlatan Ibrahimovic tok seg ikke videre til semifinalen i Champions League denne sesongen. Chelsea gikk videre på bortemål etter 3-3 sammenlagt. Foto: AP Photo/Michel Euler/NTB ScanpixVis mer

Derfor plager det ikke Zlatan at han aldri har vunnet Champions League

Trekker fram legende som heller aldri vant.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic er en av nåtidens største fotballspillere, og en spiller som har vunnet det meste på klubbnivå. Likevel er det et gjevt trofé svensken aldri har fått legge hånden på - Champions League-pokalen.

Tiden begynner å renne ut for 32-åringen som har vært i storklubber som Juventus, Inter, Barcelona og AC Milan uten å vinne den største turneringen i Europa.

Heller ikke denne sesongen ble det finalebillett, for Paris Saint-Germain ble stoppet av Chelsea som tok seg videre til semifinalen på bortemål - det uten Zlatan på banen.

I selvbiografien «Jeg er Zlatan», sier angriperen at han er veldig fiksert på å vinne Champions League. I et intervju kan det virke som det ikke er tilfellet lenger.

Plages ikke Svensken lot seg intervjue av franske Le Parisien i dag, og svarte på spørsmål fra avisas lesere.

En leser som kaller seg Didier ville vite:

- Du har vunnet nesten alt. Hva er tittelen du savner mest?

SOLID KARRIERE: Men Ronaldo vant heller aldri Champions League. Foto:  AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA / NTB Scanpix
SOLID KARRIERE: Men Ronaldo vant heller aldri Champions League. Foto: AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA / NTB Scanpix Vis mer

- Det er Champions League. Men den store Ronaldo (brasilianeren som har lagt opp, ikke Cristiano Ronaldo journ.anm.) har heller aldri vunnet Champions League, så det plager meg ikke noe særlig. I Frankrike savner jeg Coupe de France. Men jeg har vunnet alt i Spania og i Nederland. Alle trofeer er viktige. Med landslaget er det mer komplisert. Sverige er et lite land, det er ikke som Frankrike. I dag har jeg 22 trofeer, det er en god statistikk, sier Zlatan, som nevner en spiller med bedre statistikk enn ham selv.

- Maxwell, som jeg spiller med i Paris Saint-Germain. Så lenge vi spiller sammen vil han ha en bedre statistikk enn meg. Derfor må de selge ham eller meg. Fordi mitt ego kan ikke akseptere at noen har flere trofeer enn meg. Men med 23 trofeer, når jeg har vunnet ligaen i fire forskjellige land, er jeg egentlig veldig fornøyd, sier Zlatan.

Snart nytt trofe Paris Saint-Germain trenger bare ett poeng på de tre siste kampene til å vinne ligaen denne sesongen.

Brasilianske Maxwell (32) har spilt med Zlatan i Ajax, Inter og Barcelona, og nå er duoen gjenforent i PSG.

Zlatan Ibrahimovic har tidligere snakket varmt om Ronaldo, som han mener er tidenes beste fotballspiller. Han mener at ingen spillere var like komplett som brasilianeren.