Derfor rullet Ståle på Bernabeu-gresset

Solbakken sjokkerer spansk presse.

RULLET: FCK-trener Ståle Solbakken rullet på gresset etter at laget bommet på en kjempesjanse mot Real Madrid på stillingen 1-0. Skjermdump: Viasat.
RULLET: FCK-trener Ståle Solbakken rullet på gresset etter at laget bommet på en kjempesjanse mot Real Madrid på stillingen 1-0. Skjermdump: Viasat.Vis mer

(Dagbladet): FCK og manager Ståle Solbakken tapte 4-0 borte mot Real Madrid onsdag kveld, men resultatet kunne sett annerledes ut med litt dansk flaks før pause.

Rett før sidebytte headet FCKs Nicolai Jørgensens i tverrliggeren og Real Madrid-spiller Luka Modric reddet ballen på streken. Ved første øyekast så det ut som ballen var borti hånda til kroaten.

På sidelinjen svarte Solbakken med å rulle - iført mørk dress - på gresset inne på Santiago Bernabeu.

Ville ha straffe - Jeg var litt frustrert. Hvis dommeren hadde gitt oss straffe, som det jo er, så skal han (Modric) ha rødt kort. Hvis vi kunne spilt 11 mot 10, så ville det nok blitt en annerledes kamp, sier Solbakken til danske Ekstra Bladet.

- Jeg skjønner at dommeren ikke dømmer straffe. Han traffer den med hånden, men det er en refleks og alt gikk veldig fort, sier Solbakken.

FCK lå under 0-1 til pause og den store sjansen til danskene kom etter 41 minutter.

Helse-spøk Den akrobatiske gesten blir latterliggjort i spansk presse dagen derpå.

- Problemet for Solbakkens kardiolog (hjertespesialist) er at pasienten oppfører seg som om han var kommet i puberteten. Det er derfor han ruller rundt når hans lag er nær scoring, skriver den spanske avisa AS.

Solbakken hadde som kjent hjertestans som FCK-spiller i 2001 og la opp fotballkarrieren etter ulykken.

- Hva kan man si om FC København? Det er et lag som besøker Bernabeu og bare tenker 15 minutter fram i tid. Målet er å overleve det neste kvarteret, skriver AS.

TRENERDUELL: Ståle Solbakken og Real Madrid-manager Carlo Ancelotti. Foto: EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
TRENERDUELL: Ståle Solbakken og Real Madrid-manager Carlo Ancelotti. Foto: EPA/JUAN CARLOS HIDALGO Vis mer