Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Derfor sa Klose fra om eget hands-mål

Scoret med hånda mot Napoli.

ANNULLERTE MÅL: Lazios Miroslav Klose fortalte dommer Luca Banti at han scoret med hånda i kampen mot Napoli. Dommeren valgte så å annullere scoringen. Foto:  AP Photo/Lapresse
ANNULLERTE MÅL: Lazios Miroslav Klose fortalte dommer Luca Banti at han scoret med hånda i kampen mot Napoli. Dommeren valgte så å annullere scoringen. Foto: AP Photo/Lapresse Vis mer

(Dagbladet): Lazio-spiller Miroslav Klose havnet i fokus i kampen mot Napoli da han valgte å si fra til dommeren at hans 1-0-scoring burde bli annullert fordi han scoret med hånda.

Mens lagkameratene feiret scoringen - gikk tyskeren bort til dommer Luca Banti og forklarte situasjonen.

- En selvfølge
Nå uttaler Klose seg til tyske Bild.

- Jeg fortalte umiddelbart dommeren at jeg rørte ballen med hånda. For meg var det en selvfølge at jeg innrømmer det, sier Klose.

- Jeg vil ikke score slike mål, og jeg vil ikke vinne på den måten, sier Klose.

Lazio tapte kampen mot Napoli hele 3-0. Og Klose høstet ikke skryt fra trener Vladimir Petkovic etter kampen.

- I dag var det visse situasjoner som gikk imot oss, som da Klose scoret, men innrømmet at det var hands. Vi var farlige innledningsvis, og Napoli var nervøse, men alt endret seg etter at de scoret det første målet, sier han til Rai, ifølge football-italia.net.

Fikk ros av Napoli
Napoli-ledelsen hyllet derimot Kloses vurdering. Også tydelig glade motspillere takket tyskeren etter at han sa fra til dommeren.

- Det var en fin gest, men jeg tror også at det var takket være regelverket at han innrømmet det, siden han ville blitt avslørt av TV-bildene og straffet seinere, sier trener Walter Mazzari, ifølge football-italia.net.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media