TRIVES I CARDIFF:  Mats Møller Dæhli. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TRIVES I CARDIFF: Mats Møller Dæhli. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Derfor sa Mats Møller Dæhli nei til Moyes og Krise-United

- Vet jeg valgte riktig.

(Dagbladet): Old Trafford ble skaket av aggressive scener i går, da Manchester United-supportere veivet med armene mot manager David Moyes.

3-0-tapet for Manchester City var som å bli rullet i tjære og spyttet på.

Hvem vet hva United kunne vært med den norske unggutten Mats Møller Dæhli (19) i stallen. Han kom til United som 15-åring - utviklet seg i ungdomsakademiet - og hadde muligheten til å fortsette.

Til slutt valgte han å følge Ole Gunnar Solskjær. Først i Molde, og nå i Cardiff.

I et intervju med WalesOnline sier Dæhli:

- Jeg dro til Manchester United som 15-åring og drømmen var å spille for dem. Men jeg kjenner Cardiff-manageren godt, og ville spille for ham igjen.

Trygt Han fortsetter:

- Jeg følte valget av Ole var trygt. Han kjenner meg, og vet hva jeg står for som spiller. Jeg var sikker på at han ville gi meg sjansen. Og det gjorde han. Så jeg vet jeg valgte riktig.

Dæhli kom til Wales og Cardiff i januarvinduet. Det samme gjorde to andre Solskjær-elever, Magnus Wolff Eikrem og Jo Inge Berget.

WalesOnline skriver at «ingen av de tre har gjort noe fra eller til ennå, men at potensialet i Dæhli har begeistret fansen til The Bluebirds».

Solskjær har sammenliknet 19-åringen med City-størrelser som David Silva og Samir Nasri.

- Han hadde muligheten til å signere for Manchester United, men valgte Cardiff, og det viser hvor mye han ønsker å lykkes i denne klubben, erklærer Solskjær.

- Greit WalesOnline skriver at Dæhli har spilt i til sammen 178 minutter for Cardiff i sju kamper, men at han ennå ikke har sluppet til fra start.

- Det har gått greit, sier han.

- Det er et nivå opp fra den norske ligaen, og jeg må bli vant til det.

Cardiff møter West Bromwich borte førstkommende lørdag. Med nest sisteplass på tabellen er det bare én ting som gjelder: Tre poeng.

SLITER:  David Moyes ser rett og slett ikke ut som om han har det godt om dagen. Foto: NTB Scanpix
SLITER: David Moyes ser rett og slett ikke ut som om han har det godt om dagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer