FLYTTER: Nicklas Bendtner selger funkisvillaen i Trondheim. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbløadet
FLYTTER: Nicklas Bendtner selger funkisvillaen i Trondheim. Foto: Hans Arne Vedlog / DagbløadetVis mer

Nicklas Bendtner har observert droner utenfor huset i Trondheim

Derfor selger Bendtner huset: - Vi blir overvåket

Nicklas Bendtner har gjentatte ganger observert en drone utenfor huset i Trondheim.

Adresseavisen kunne torsdag melde at Nicklas Bendtner selger luksusvillaen i Trondheim.

Bendtner bekreftet seinere torsdag overfor avisa at det ikke er snakk om at han skal forlate Trondheim eller Rosenborg - huset er rett og slett for stort for ham og kjæresten Philine Roepstorff (26).

- Dette er bestemt ikke et signal om min framtid i Rosenborg, sier Bendtner til Adressa.

Mangel på privatliv

Det var spenning knyttet til Bendtners framtid i klubben i sommer. Dagbladets Morten Pedersen var blant dem som skrev at Rosenborg håpet å selge 30-åringen. Da det da ble kjent at han skal selge huset, kom spekulasjonene på ny.

Bendtner avkrefter altså at det er et signal om framtida i klubben. Huset er for stort, og ikke alle rommene er i bruk. 30-åringen sier at paret i framtida kommer til å leie husrom.

Men Bendtner avslører at det har vært ubehagelige episoder i huset. Han har ifølge Adressa tidligere klaget på mangel på privatliv. Nå avslører han en av de drøyeste forstyrrelsene:

- Philine og jeg så en Harry Potter-maraton (så alle filmene, red.anm.). Vi skulle bare lage oss litt te, så jeg slo av TV-en et øyeblikk. Da hørte jeg en merkelig suselyd. Hva farken er det, tenkte jeg, sier Bendtner.

- Hvordan er det mulig?

Bendtner sier videre at han dro for gardinene, og oppdaget at det hang en drone i lufta utenfor huset. Siden har han begynt å følge med - og har sett dronen komme flygende jevnt og trutt.

- Jeg er blitt nødt til å holde gardinene lukket. Jeg lurer på hvordan det i hele tatt er mulig, sier en oppgitt Bendtner til Adressa.

Bendtner skal ha kjøpt huset for rundt 18 millioner kroner. Det har et bruksareal på hele 547 kvadratmeter.

Det stormer for tida rundt Bendtner, som var involvert i en voldsepisode i København i september. Han er nå tiltalt i saken - det samme er taxisjåføren som hevder Bendtner slo til ham.

Tiltalt

Det ble levert en anmeldelse mot Bendtner, som har nektet skyld. Videre ble også taxisjåføren siktet i saken.

Seinere måtte Bendtner stå skolerett foran det norske pressekorpset og lese opp at han beklaget seg.

Han unngikk å fortelle detaljer fra natta, men bekreftet en hendelse, og beklaget til både klubben og fansen. Han kalte hendelsen «uheldig» og «ubehagelig».

Saken er berammet til 2. november i Københavns Byret. Det er dagen etter at Rosenborg møter Start i NM-semifinale på Lerkendal.