Derfor sitter Johan Kaggestad alltid i passasjersetet

- Jeg rygget inn i en stolpe i et garasjehus og Christian hadde diaré. Det var en dårlig søknad ...

TV-PROFILER: Thor Hushovd, Dag Otto Lauritzen, Johan Kaggestad og Christian Paasche er mye på TV-skjermen fra TV 2s Tour de France-sendinger. Foto: NTB Scanpix
TV-PROFILER: Thor Hushovd, Dag Otto Lauritzen, Johan Kaggestad og Christian Paasche er mye på TV-skjermen fra TV 2s Tour de France-sendinger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Skuffelsen var stor blant TV 2-trioen Christian Paasche, Johan Kaggestad og Marius Skjelbæk da de ankom innkvarteringen foran hviledagen og påfølgende etappe med start og målgang i Nîmes, kommunesenter i regionen Occitaine, sør i Frankrike.

Ikke bare var yngstemann nedstemt etter at hans kjære Ham-Kam var nedsablet 4-1 av Start på Sør Arena. Den vanligvis så sindige Ridder Kaggestad kaller overnattingen for en ’dårlig booking’ mens temperaturen snart kryper over øra på de populære, norske TV-stemmene fra Tour de France.

- Vi er langt faenivold utpå landet utenfor Nîmes. Det var en dårlig booking på en hviledag. Det er drita varmt med 36-37 varmegrader, sier Kaggestad til procycling.no mens han går over notatene foran de resterende etappene mens resten av teamet har søkt ly ved havet én drøy times kjøring unna.

- Hva ser du der du er nå, da?

- Vi ser en sementfabrikk og et jævla skittent svømmebasseng.

- Har dere mat?

– Kall det hva du vil. Det var en nedtur da vi kom hit i går (etter tre timers kjøring fra Foix, vår anm.). Marius fikk det tungt etter at «Kamma» hadde tapt 4-1 samme kveld. Jeg har vært med på dette mange ganger tidligere, så jeg vet at de dukker opp noen slik overnattinger i blant. Nå skal vi sove her to netter, men det er jo ikke så mange timene før vi skal komme oss av gårde og installere oss ved målområdet i Nîmes, trøster han seg med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer