Derfor slettet Petter løftet om VM-gull i Falun

Skrev det ikke selv.

IKKE PETTERS ORD: Meldingen som ble postet på Northugs Instagram-konto fredag kveld ble ikke lagt ut av Petter selv. Dermed slettet han meldingen natt til lørdag.Foto: Morten Melgård/Dagbladet
IKKE PETTERS ORD: Meldingen som ble postet på Northugs Instagram-konto fredag kveld ble ikke lagt ut av Petter selv. Dermed slettet han meldingen natt til lørdag.Foto: Morten Melgård/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Seint fredag kveld ga Petter Northug livstegn fra seg i sosiale medier etter lang tids stillhet. Det vil si, profilen til Petter Northug på Instagram ga livstegn fra seg.

- Hallo alle sammen, nå er Petter tilbake. Jeg trener som et monster og det er fakta, skrev han under et bilde av seg selv fra ski-VM i Val di Fiemme på Instagram.

At Petter er tilbake i hardtrening er ingen hemmelighet. Dagbladet var blant annet med ham da han startet hardkjøret mot sesongens aller største mål, nemlig ski-VM i Falun.

- Skal jeg nå toppen til vinteren, må jeg begynne i dag. Det handler om å ta de rette valgene i livet framover, sa Petter til Dagbladet da.

Derfor var det nok ganske overraskende for dem som følger Northug under profilen «jantelov1» på Instagram at han allerede nå lovet nye VM-gull i Falun.

- VM i Falun er målet mitt, og jeg lover alle at jeg skal vinne gull, skrev Northug, og fikk mer enn 8000 likes før bildet ble slettet.

Og grunnen til det er selvsagt svært enkel: Det var ikke Petter som lovet gull og medaljer i falun.

- Posten ble slettet fordi den ikke ble skrevet av Petter, skriver Northugs manager, Are Sørum Langås i en sms til Dagbladet, og sier han ikke kjenner til hvem som benyttet seg av Petters konto.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer