Derfor sluttet han: - Livredd

Mads Hansen hadde fått nok av å være fotballspiller. Mer enn nok. Nå åpner han opp om baksiden ved å være fotballproff i selvbiografien «Min Instastory».

ÅPEN: Tidligere fotballspiller Mads Hansen er åpen om karriereslutten i sin egen selvbiografi «Min Instastory».
Foto: Tore Meek / NTB scanpix
ÅPEN: Tidligere fotballspiller Mads Hansen er åpen om karriereslutten i sin egen selvbiografi «Min Instastory». Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Det var altfor lenge siden jeg hadde gledet meg til en fotballkamp. Jeg var for opptatt av å prestere godt på banen. Livredd for å spille dårlig. Jeg hørte stadig vekk: Du får jo holde på med det morsomste du vet. Herregud, så heldig du er! Jeg følte meg ikke spesielt heldig.»

Slik begynner kapittelet om fotballkarrieren til Mads Hansen i selvbiografien «Min Instastory» som kom ut mandag. En fotballkarriere som gjorde ham til en klubblegende i Mjøndalen og ga ham et lite opphold i Fredrikstad.

I 2018 la han plutselig opp. Den oppadkommende influenceren og TV-kjendisen satte punktum for livet som fotballspiller midt i sesongen.

- Skulle ønske fotball ikke betydde så mye

Hansen hadde fått nok av å grue seg til søndagene og være nervøs for å ikke klare å levere på et nivå han var fornøyd med.

- Fotballen betydde så mye for meg at det prega hele hverdagen min. Da hjalp det ikke at andre ting gikk bra. Da var det altoverskyggende og det prega hele sinnsstemninga. Man tenker: Tenk om jeg spiller dårlig, da blir det en ny uke med dårlig humør, utdyper Mads Hansen overfor Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer