Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League

Derfor spiller ikke Sørloth

Måtte melde forfall igjen - med foreldrene på tribunen.

UTE: Alexander Sørloth har ikke fått en drømmestart i Crystal Palace. Foto: NTB scanpix
UTE: Alexander Sørloth har ikke fått en drømmestart i Crystal Palace. Foto: NTB scanpix Vis mer
  • Crystal Palace - Liverpool 1-2

(Dagbladet): Han var uaktuell for landslaget i privatkampene mot Australia og Albania. Og han var uaktuell for Crystal Palace mot Liverpool i dag.

Alexander Sørloth (22) har skapt en smule spekulasjoner i det siste om hva som er problemet. I et intervju med TV 2 - før ettermiddagens møte mellom Crystal Palace og Liverpool på Selhurst Park - lettet han på sløret.

- Jeg har en liten overbelastningsskade. Det var tøft for føttene å spille fire ganger 90 minutter i Premier League. Men jeg håper at jeg snart er tilbake, sier Sørloth.

Han kom fra Midtjylland til Crystal Palace 31. januar. Foreløpig har han spilt fire kamper uten å score mål. Og nå er han i tillegg skadet.

- Hvordan opplever du presset?

- Du blir egentlig veldig skjermet i Premier League. Det er ikke mye medietrykk, men du merker det hvis du leser mye. Ellers merker du ikke så mye til det, sier Sørloth til TV 2.

- Du setter press på deg selv. Vi har møtt veldig gode lag i det siste. Nå handler det om å plukke poeng.

Sørloth har drakt nummer ni i Crystal Palace. Det betyr at han er kjøpt inn for å score mål. Han hadde en fantastisk sesong i Midtjylland. Nå gjelder det å få det ut i Premier League.

Pappa Gøran Sørloth og mamma Hildegunn var fløyet inn fra Trondheim for å overvære dagens kamp mot Liverpool.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling